Vastaamalla voit voittaa uuden iPadin.

Anna äänesi kuulua ja kerro, miten teemme Me Naisista entistäkin kiinnostamman ja houkuttelevamman juuri sinulle. Vastaa kolmeen nopeaan kysymykseen alla ja voit voittaa uuden hopeanhohtoisen iPad Air 2 -tabletin.

Arvonnan säännöt

Sanoma Media Finland Oy arpoo sähköisesti saapuneiden näillä arvontatiedoilla varustettujen vastausten kesken yhden iPadin, arvo 500 €. Arvonta suoritetaan 31.8.2015 ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan tulos on tarkistettavissa viikon kuluttua arvonnasta Sanoma Media Finlandin Oy:n Asiakaspalvelusta arkisin klo 9–17 puh 0203 31010. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Sanoma Media Finland Oy:n henkilökunta ja heidän perheensä eivät voi osallistua arvontaan. Vastaajien nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin.

 

Annettuja tietoja voidaan käyttää tai luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Tiedustelut: puh. 0203 31 010 arkisin klo 9-17 (Puhelun hinta on 8,8 snt/min, jonotus on maksullista. Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %.).
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.