Raisa Laine Kuva Lasse Lecklin
Rahka antaa ihanaa raikkautta ja täyteläisyyttä lettuihin.
Rahka antaa ihanaa raikkautta ja täyteläisyyttä lettuihin.

Mmm, näihin tulee himo. Riisijauhot tekevät letuista kaiken lisäksi mahtavan rapeita.

Annoksia
2
Valmistusaika
valmistusaika 15 min + turvotus 15 min
Vaikeustaso
Helppo

Kevyet rahkaletut ovat täydellinen iltapala

Ainekset

1
kananmuna
100
g
maitorahkaa
1½ dl
maitoa
½
dl
vehnäjauhoja
1
dl
riisijauhoja
ripaus
suolaa
Täyte
100
g
lämminsavulohta
5
cm
pätkä kurkkua
100
g
rahkaa
1
rkl
tilliä hienonnettuna
1
rkl
minttua hienonnettuna
1
rkl
sitruunan mehua
Lisäksi
paistamiseen margariinia

Työvaiheet

  • Sekoita kulhossa lettutaikinaksi muna, rahka, maito, jauhot ja ripaus suolaa. Anna turvota noin 15 minuuttia.
  • Hienonna lohi ja leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi kulhoon. Sekoita joukkoon rahka, hienonnetut yrtit ja sitruunan mehu.
  • Paista letut margariinissa paistinpannulla kypsiksi ja täytä lohi-kurkkutäytteellä.

Yhdessä annoksessa: energiaa 345 kcal, proteiinia 29 g, hiilihydraatteja 30 g, rasvaa 12 g.

Vihreä smoothie on puolestaan täydellinen lounas! Lue ohje Sportista 1/18. Muistathan, että tilaajana voi lukea Sport-lehteä maksutta osoitteessa digilehdet.fi/sport

 

Kommentit (3)

Evelyn Butler

Had this tonight it was very quick to make and very tasty. Thank you for a great recipe will definitely be having it again. 

run 3

camike

Your sharing is great and meaningful, thank you for sharing.

color switch

Wanda

Nice blog. Found this while searching through
lenny face