Raisa Laine Kuva Mikko Hannula
Osa pastasta korvataan savoijinkaalin suikaleilla.
Osa pastasta korvataan savoijinkaalin suikaleilla.

Broileripastasta saa maukkaan ja kevyen, kun suikaloi reilusti mukaan kaalia. Hunaja ja limettimehu viimeistelevät maun.

Annoksia
2
Valmistusaika
20 min
Vaikeustaso
Helppo

Vähän kevyempi kaali-broileripasta on täydellinen arkiruoka

Ainekset

250
g
savoijinkaalia
1
kpl
porkkana
1
rkl
öljyä
200
g
broilerinrintafileetä
½
tl
suolaa
1
rkl
cashewpähkinöitä
100
g
täysjyväpastaa
1
dl
turkkilaista jogurttia
2
tl
hunajaa
½
limetin mehu
2
rkl
hienonnettua lehtipersiljaa
suolaa, mustapippuria

Työvaiheet

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen ja pastavesi kiehumaan. Mausta se suolalla.
  2. Suikaloi kaali ja porkkana kulhoon, mittaa joukkoon öljy ja sekoita. Kaada suikaleet uunipellille yhdessä broilerin kanssa. Ripottele päälle suolaa. Kypsennä uunissa 7 minuuttia. Lisää pellille cashewpähkinät ja jatka kypsennystä vielä 5 minuuttia tai kunnes rintafilee on kypsä.
  3. Keitä pasta kypsäksi sillä aikaa. Valuta ja kaada takaisin kattilaan. Mittaa kuuman pastan joukkoon jogurtti, hunaja, limetin mehu ja lehtipersilja.
  4. Viipaloi broileri ja lisää kaali-porkkanaseoksen kanssa pastan joukkoon. Tarkista maku. Viimeistele cashewpähkinöillä.

Kommentit (0)