Raisa Laine
Perinteisen pinaattikeiton tyyliin syntyy helppo ja nopea lehtikaalikeitto.
Perinteisen pinaattikeiton tyyliin syntyy helppo ja nopea lehtikaalikeitto.

Lehtikaalisipsit on niin nähty, nyt ravinteikas kaali surautetaan meheväksi sosekeitoksi.

Annoksia
2
Valmistusaika
35 min
Vaikeustaso
Helppo

Ei hernari, vaan koukuttavan hyvä lehtikaalikeitto

Ainekset

100
g
lehtikaalia
2
kpl
kevätsipulia
1
rkl
öljyä
1
rkl
vehnäjauhoja
4
dl
maitoa
100
g
kevytsulatejuustoa
ripaus
suolaa ja mustapippuria
Lisäksi
1
kpl
keitetty kananmuna
1
rkl
siemensekoitusta

Työvaiheet

  • Leikkaa veitsellä lehtikaalin keskiruoti pois. Hienonna lehdet. Hienonna sipulit. Paista lehtikaali-sipulisilppua kattilassa öljyssä noin 10 minuuttia sekoitellen.
  • Lisää vehnäjauhot kattilaan ja sekoita hyvin. Kaada maito ohuena nauhana samalla sekoittaen. Keitä hiljalleen miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  • Lisää sulatejuusto ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Tarjoa keitetyn munanpuolikkaan ja siemensekoituksen kanssa.

Yhdessä annoksessa 310 kcal, proteiinia 21 g, hiilihydraattia 13 g, rasvaa 16 g .

 

Kommentit (1)

Ashwin

If you guys have any kind of problem related to learn about windows 10 operating system then follow this tutorial homepage help windows 10 upgrade  and become to know all the information to work with your desktop.Thank you so much.