Raisa Laine Kuva Lasse Lecklin
Terveellinen, maukas pasta valmistuu hetkessä treenien jälkeen.
Terveellinen, maukas pasta valmistuu hetkessä treenien jälkeen.

Papupastaa, pinaattia, artisokkaa ja jogurttia – täydellinen pikapasta on valmis!

Annoksia
2
Valmistusaika
Valmistusaika 15 min
Vaikeustaso
Helppo

Vegepasta, johon kaikki hurahtavat

Ainekset

1
valkosipulinkynsi
1
tl
öljyä
1
prk
(n. 350 g) artisokkia suolaliemessä
1
dl
pakastepinaattia sulatettuna
1,5
dl
kreikkalaista jogurttia (6 % rasvaa)
ripaus
suolaa ja mustapippuria
Lisäksi
3
dl
babypinaattia
1
rkl
paahdettuja pinjansiemeniä
150
g
papupastaa (esim. Risenta)

Työvaiheet

  1. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Hienonna valkosipulinkynsi ja paista pannulla öljyssä pari minuuttia.
  2. Valuta artisokansydämet ja pakastepinaatti. Puolita artisokat ja lisää pannulle yhdessä pinaatin kanssa. Jatka paistamista toiset pari minuuttia. Lisää pannulle jogurtti ja mausteet ja kuumenna seos vielä kertaalleen.
  3. Paahda toisella paistinpannulla yhtä aikaa pinjansiemenet kauniin ruskeiksi.
  4. Yhdistä kuuma pasta ja artisokka-pinaatti-jogurttiseos ja lisää joukkoon tuore pinaatti. Viimeistele pinjansiemenillä

Yhdessä annoksessa: 461 kcal, proteiinia 38 g, hiilihydraattia 22 g, rasvaa 17 g

Kommentit (0)