Sport-lehti/Raisa Laine kuva Tuomas Kolehmainen
Jogurttikastike toimii täydellisesti portobellon ja parsojen kanssa.
Jogurttikastike toimii täydellisesti portobellon ja parsojen kanssa.

Konstailematon grilliruoka on ihanan kevyttä ja mehevän makuista.

Annoksia
4
Valmistusaika
25 min
Vaikeustaso
Helppo

Täydellistä grilliruokaa! Portobelloja, parsaa ja parmesaanijogurttia

Ainekset

4
portobellosientä
Marinadi
2
rkl
balsamiviinietikkaa
2
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
hienonnettua rosmariinia
ripaus
suolaa, sokeria ja mustapippuria
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna
Parmesaanijogurtti
2
dl
kreikkalaista jogurttia (6 %)
2
rkl
parmesaanijuustoa raasteena
½
sitruunan kuorta (luomu) raastettuna
ripaus
suolaa ja mustapippuria
Lisäksi
500
g
vihreää parsaa
öljyä
sormisuolaa

Työvaiheet

  1. Poista sienistä kanta ja leikkaa sienten lakkipuolelle muutamat ristikkäisviillot terävällä veitsellä. Sekoita marinadin aineet isossa kulhossa ja lisää kulhoon portobellot. Anna maustua noin 10 minuuttia.
  2. Sekoita parmesaanijogurtin aineet pienessä kulhossa.
  3. Napsauta parsoista puumainen pää pois ja sivele parsoille kevyesti öljyä. Kypsennä parsoja ja portobelloja grillissä keskilämmöllä noin 8–10 minuuttia muutaman kerran kypsennyksen aikana käännellen.

 

Yhdessä annoksessa 185 kcal, proteiinia 10 g, hiilihydraattia 7 g, rasvaa 11,5 g

Kommentit (1)

Thanos

Such a great blog here is the most amazing dish that you can look at  open passwords in microsoft edge on the system way so just see the save setting for set password.