Hyvää huomenta! Otetaas kuva niin nähdään menikö tukka yön aikana huonosti. Kuva: Shutterstock.
Hyvää huomenta! Otetaas kuva niin nähdään menikö tukka yön aikana huonosti. Kuva: Shutterstock.

Myönnä pois, sinäkin olet joskus ottanut selfien, jota ei ole tarkoitus julkaista ikinä.

Onhan näitä nähty vaikka minkälaisia: panoselfieitä, saliselfieitä ja alusvaateselfietä. Sitten on niitä yön pimeinä tunteita otettuja selfieitä, joita ei halua muiden näkevän – paitsi jos niistä sattuikin tulemaan tosi hyviä!

Ja joskus sitä nyt vain haluaa ikuistaa itsensä kesken lenkin tai lenkin jälkeen, kadulla salaa muilta tai kotona hassu hattu päässään.

 

1. Tylsyysselfie

"Kun on tylsää, otan itsestäni kuvia hauska hattu päässä ja mielelläni väännän vielä kunnon kaksoisleuan. Välillä huvittelemme poikakaverin tai ystävien kanssa lähettelemällä näitä kuvia toinen toisillemme WhatsAppissä."

2. Hassutteluselfie

"Olen jo pitkään yrittänyt ottaa leikkisää purkkapallo-selfietä, toistaiseksi heikolla menestyksellä. On muuten yllättävän vaikeaa."

 

3. Yöllinen salaselfie

"Palasin iltamyöhään juontokeikalta kotiin. Keikka oli mennyt nappiin, ja fiilis oli hyvä. Juuri ennen iltapesua tuli pakottava terve ikuistaa ilta kuvaan. Nolohan siitä tuli. Mutta edelleen kuva muistuttaa jotenkin siitä onnistumisen tunteesta. Ehkä siksi kuvaa ei ole tullut poistaneeksi."

 

4. Sohvaselfie

"No tätä nyt tekevät kaikki. Mitä sitä muutakaan ihminen tekisi sohvalla löhötessään kuin kuvaisi itseään?"

6. Sporttiselfie

"Otan usein sportti-selfieitä, joissa poseeraan joko intopiukeana ennen urheilusuoritusta, sen aikana tai suorituksen jälkeen. Ikinä nämä hikiset kuvat eivät päädy mihinkään – korkeintaan ihan läheisimmille. Ehkä yritän todistella itselleni, kuinka sporttisia ja aktiivisia sitä taas ollaankaan. Ja näinhän se menee: pics or didn’t happen."

7. Sänkyselfie

"Olen ihan valmis myöntämään: kyllä, minäkin olen sortunut niihin selfieistä ylivoimaisesti kaikkein noloimpiin. Eli niihin, joissa yrittämällä yritetään näyttää jotenkin... no seksikkäältä (sillä tavalla viehkosti, ei pornosti). Yleensä tarve ottaa tämäntyyppinen poseeraus tulee yksin kotona baari-illan jälkeen. Siinä voi sitten ihmetellä itsekseen sitä, miksei ole ketään, kenelle lähettäisi kivan tule kanssani pötköttämään -kuvan. Myös aamut ovat otollisia sänkyselfieille. Aika kiva valo tässä kuvassa."

 

5. "Hei, mä olen ulkomailla!" -selfie

"Tässä kuvassa ollaan selkeästi päästy Kööpenhaminan trendimestoille."

8. "Onks meikit hyvin" -selfie

"Olin päässyt ammattimeikkaajan käsittelyyn ja hurmaannuin lopputuloksesta niin, että ikuistaahan se piti. Pimeässä hississä ei onnistunut, joten homma piti hoitaa jalkakäytävällä, taksin jo odottaessa vieressä. En millään meinannut saada itseäni osumaan linssiin, ja oikein kohdistetuissakin ilme oli outo. Taksin mittari raksutti, ja lopulta sain aikaan tämän aikuis-ankkailmeen – joka kuvaa hyvinkin polleaa ihastustani ammattilaisen työnjälkeen." 

9. Poseerausselfie

­"Otin tämän kuvan asunnossa, jonka olimme vuokranneet miehen kanssa Riian-loman ajaksi. Tausta miellytti: punainen seinä ja sitä vasten nostettu keltainen patja. Tämähän nyt on ihan kauhea itsensätyrkyttämispotretti, käsi yliposeeraavaan tyyliin pään takana ja kaikkea, mutta käytän sitä silti Facebookin ja Instagramin profiilikuvassa. Mielestäni tuo Woodstock-look oli aika kiva, eikä minulla ole ongelmaa olla nolo."

10. Lähtöselfie

"Olin todella korkeassa kuumeessa ja lähdössä 200 metrin päässä olevaan apteekkiin. Tukka oli likainen, joten heitin lippiksen päähän ja hautauduin ensimmäisenä käteen osuneiden talvivaatteiden alle. Hyvä kun pystyssä pysyin, kun heikotti ja väsytti. Päätin kuitenkin, että otetaan ensin selfie. Kyllä tämä some on sekoittanut meidän päämme!"

 

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.