Kaupallinen yhteistyö

Retkeilyvaatteista tutut tekniset ominaisuudet tekevät kesän mekkosuosikeista todella monikäyttöisiä. Moderni mekko suojaa UV-säteiltä, hengittää, pysyy sileänä ja on ihanan kevyt päällä.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.


Kaunis mekko ja aktiivinen kesäloma – mahdoton yhdistelmä? Ei suinkaan. 
Toimivin kesävaate on suunniteltu sopimaan monenlaisiin olosuhteisiin. Partioaitan mekkovalikoimassa on kiinnitetty erityistä huomiota teknisiin ominaisuuksiin – hyvät leikkaukset ja joustavuus mahdollistavat mukavan liikkumisen ilman puristuksen tunnetta, ja materiaalit ovat kevyitä, hengittäviä ja jopa likaa hylkiviä. Rypistymätön mekko pitää ryhtinsä ja näyttää siistiltä aamusta iltaan – myös hellepäivänä.

Asu on helppo päivittää mökkilaiturilta kaupunkimenoihin valitsemalla kaveriksi sopivat asusteet. Paahteeseen sopii päätä ja kasvoja UV-säteilyltä suojaava lierihattu. Jalkaan kannattaa valita kevyet ja hengittävät tennarit tai pehmeästi muotoutuvat sandaalit, jotka ovat mukavat helteelläkin. Asun täydentää käytännöllinen ja hauska laukku.


Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

1. ROYAL ROBBINS NOE CROSS-OVER DRESS
Erittäin pehmeästä ja ekologisesta Modal-kuidusta valmistettu kesäinen mekko on kevy ja joustava eikä rypisty. Myös vyötärö joustaa. Hihojen pituutta voi säätää ja mekon sivuilla on kätevät taskut. Kauniisti laskeutuva mekko kruunaa kesäpäivän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. SHERPA PREETI DRESS
Nepalista inspiraationsa saanut pehmeä jerseymekko, joka toimii helteelläkin. Mekossa on hyödynnetty Polygiene®-tekniikkaa, joka torjuu hajujen muodostumista kankaassa. Materiaali hengittää ja suojaa tehokkaasti auringon UV-säteiltä. Mekon helma asettuu polven yläpuolelle. UPF 50+.

 

3. TIERRA KAIPARO HEMP DRESS
Lämpimiin olosuhteisiin hyvin sopiva mekko on valmistettu hamppusekoitteesta. Edessä napit ja vyötäröllä vyö, jonka voi solmia eteen tai taakse. Materiaali pitää hyvin ryhtinsä, hengittää hyvin ja kuivuu nopeasti.

4. ROYAL ROBBINS SPOTLESS TRAVEL DRESS
Likaa hylkivä, helppohoitoinen ja miellyttävä niskalenkkimekko, jonka joustava materiaali ja vyötärö tekevät mekosta mainion matkailuun ja lomailuun lämpimissä kohteissa. Kangas siirtää tehokkaasti kosteutta, kuivuu nopeasti ja pysyy sileänä. Käsitaskujen lisäksi mekosta löytyy kätevä vetoketjullinen piilotasku. UPF 50+.

Äänestä suosikkiasi ja osallistu arvontaan!
Kurkkaa myös kattava mekkovalikoima Partioaitan verkkokaupasta.

 

VIHREÄMPI KESÄ

Partioaitan kesävalikoima on täynnä mukavia, monikäyttöisiä ja ympäristöystävällisiä tuotteita aktiiviseen kesään. Kesän uutuuksista löydät miellyttäviä ja helppohoitoisia luonnonmateriaaleja kuten merinovillaa ja hamppua sekä muun muassa kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja kenkiä ja varusteita.

Valikoiman kaikkein ympäristöystävällisimmät valinnat on merkitty Vihreämpi valinta -symbolilla. Tutustu vihreämpiin valintoihin: partioaitta.fi/vihreampi-valinta

 

Lue arvonnan säännöt täältä.
Tutustu Partioaitan tietosuojalausekkeeseen tästä.

Osallistu 23.6.2019 mennessä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla