Iida, 22, asuu pakettiautossa turkulaisella parkkipaikalla: ”Kylmyys kirpaisi aluksi”

Iida, 22, asuu pakettiautossa turkulaisella parkkipaikalla: ”Kylmyys kirpaisi aluksi”

Iidan asuntohaave toteutui: nyt hänellä on punainen paku ja parkkiruutu. Kuva: <span class="photographer">Jussi Vierimaa</span>

– Muutto pakuun on tehnyt ihmeitä mielenterterveydelleni ja fyysiselle kunnolle, Iida Iloniitty hehkuttaa. Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (196)

niki

Nyt Iida oikeasti on liian kova vakuutusmaksu! Kysyhän muista yhtiöistä, tuonikäisen citikan/pösön kevytkuorma-auton vakuutus ei pitäisi olla edes täyskaskona yli 500 €!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Raipe

"Uskon, että jos on kauhean sekainen asunto ja paljon tavaraa, se heijastelee sitä, mitä on päänkin sisällä"

Uskon, että jos on kauhean tyhjä asunto ja ei lainkaan tavaraa, se heijastelee sitä, mitä on päänkin sisällä.

Vierailija

Asuntoautosta pitäisi maksaa se autoverokin ja ajoneuvo muutoskatsastaa, jos sitä käyttää tieliikenteessä. Ei ajoneuvon rekisteriin merkittyä käyttötarkoitusta voi muuttaa asuntoautoksi katsastamatta. 

Vierailija

Voi miten näyttää muutamia pelottavan erilaiset ja rohkeat valinnat. Tsemppiä, tavarataivaassa on ehkä ahdasta, mutta toivottavasti tilaa vielä teille.

hoohhooi

No ei osannu sitte auton akusta jakaa virtoja kännykkään!?! Ois pistäny aurinkopaneelin katolle sitte tai edes etuikkunalle. Se pitää huolen auton akusta.  Kirjastossa tartte sen takia vierailla ainakaan.

Tyhjä pöytä, tyhjä mieli

"If a cluttered desk is a sign of a cluttered mind, of what, then, is an empty desk a sign?" -Albert Einsten.

Sotkuinen pöytä löytyi myös Mark Twainilta, Thomas Edisonilta ja Steve Jobsilta.

Netistä löytyy tutkimuksia joissa kerrotaan että ihmisillä joilla on/oli 'sotkuinen pöytä' ovat olleet vähän fiksumpia ihmisiä.

Ei paha

Aika vaikuttavaa jos tuossa pystyy nukkumaan. Uskon kyllä että totuttelua se vaan vaatii. Kenties se ei olisi aivan valtava muutos elämään. Eipä sitä kyllä aivan hirveästi muuta tee kotona kuin nuku ja kokkaa. Hieman tekisi mieli kokeilla tuota itsekin. Nostan fiktiivistä hattua rohkeudelle.

Jarmo paavolainen

Kaikki kauhistelee noita vakuutusmaksuja. Minäpä vastaan. Kyseinen auto auto on Kevyt KUORMA-auto jonka vakuutukset on ilman poonuksia huomattavasti kovemmat. Kyseinen iida on alle 25v jota nuoremmat joutuvat maksaan kovempia maksuja muutenkin. Toki kilpailuttamalla vois saada vähän pois.

Vierailija

Miksei Iidalla ole kunnon makuupussia, jos yöllä kylmyys kirpaisee? Ei varmasti palelisi eikä tarvitsisi mitään lämmitintä napsautella yöllä päälle...

hakkry

Onhan se kiva leikkiä ekoa, kun käyttää muiden sähköä ja vettä, jättää jätevedet muiden huoleksi, ja syö ravintoloissa. Tuota ekoiluahan voisi laajentaa muuttamalla kokonaan muiden nurkkiin, niin voisi kehuskella nollahiilijäljellä.

Vierailija

Kiva väliaikainen ratkaisu/testi.
Auto kannataa kyllä heti laittaa seisontaan, jos ei sillä ajeta vakituisesti. Tarvittaessa auton saa samantien taas otettua käyttöön. Nämä toimenpiteet hoituvat yllättävän kätevästi netissä. Vakuutukset ovat suuri menoerä auton omistamisessa.

Vierailija

Meidän 2+3 rekisteröidyssä kevytkuorma-autossa, Ford Transit, vakuutusmaksu on n.80€ vuodessa. Kova on tuo 1600€. Voisiko autossa asuminen nostaa summaa noin julmetusti?? Vai onko sitten käsitelty retkeilyautona?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat