Mitä tekisi, kun ei voi enää luottaa poikaystävään?

Vierailija

Olimme eronneet vuosi sitten ja tulimme takasi yhteen tässä syksyn aikana. Halusin häneen luottaa ja uskoa siihen, että hän on varmasti muuttunut. Tykkään hänestä tosi paljon, mutta luottamus on hiipunut jälleen.
Poikaystäväni oli tässä heti seurustelumme alussa ihana ja erillainen, mutta yht äkkiä taas niin erillainen ja outo!

Ihan vain uteliaisuuttani rupesin kattomaan vaan tämän poikaystäväni facebookista olevia viestejä. Yksi niistä viesteistä oli lähetetty huhtikuussa jollekki naiselle, " pokaan mun exäni äidin " ( tiedän, että se puhu mun äidistä, koska paikkakunta luki siinä jne )

Aloin miettimään taas erillälailla meiä suhdetta, ja että onko hän ihan tosissaan mun kanssa edes ollenkaan ?

Poikaystäväni lähettelee aika usein tytölle ( joka ei siis tykkää jätkistä ) en nyt sitä sanaa tähän keskusteluun laita, mutta tajusitte varmaan. Sille vaan useasti laittaa viestiä, kun ollaan kahdestaan ..On se jottain potaskaa sille puhunut minusta, juoruilee siis kaikkee mitä ny ei pidä paikkaansa. Huonoa vaikutelmaa antaa minusta muille sen kavereille. Poikaystäväni ei oikein kehu minua, eikä sano suoraan miksi se minun kanssa edes on !

Kun ei oltu yhdessä, se oli laittanut jottai sen kavereita vakoilemaan minua missä liikun ja mitä teen. Tämä poikaystäväni asuu siis eri paikkakunnal kuin minä, mutta sen kaks kaveria samal paikkakunnal kuin minä. Mitä tosta pitäisi ajatella ? Stalkkaako ne minua viellä?!! Nämä kauheat jutut tulee nykyään vaan mieleen. Olin unohtanut noi asiat ja keskittyä tulevaan. Mutta en enää pysty unohtamaan, vaikka kuinka yritän!

Eikä tässä ole kyllä kaikki mitä on tapahtu tässä vuoden aikana, mutten kehtaa kaikkea tässä alkaa kirjoittelemaan.

Toivottavasti joku osaisi auttaa, tai kertomaan mielipiteitä asiasta.

Ps. Kirjoitin saman asian yhteen toiselle palstalle, muttei vastausta ole kuulunu, ja tarviin vastauksia nopeesti.

Kommentit (4)

Vierailija

Itse en ton tekstin perusteella haaskasi elämääni kyseiseen jätkään, mun mielestä ei ole ihan tervettä "lähtee pokaan exän äitiä" se on sairasta. Ja kyllä toisen ihmisen arvostaminen ja kunniottaminen on suhteessa erittäin tärkeitä asiota. Toivon sulle paljon kaikkea hyvää ja jaksamisia ja pysy lujana ja mene elämää eteenpäin siellä odottaa sua ihan varmasti joku tosi ihana joka on ihan just sua varten!

Vierailija

Jätä ihmeessä ja unohda koko tyyppi. Lapsellinen tapaus, sillä ei ole kanssasi kuin seksin perässä. Hyvällä itsetunnolla selviät elämässä eteenpäin ja katselet uutta ihastusta...

Vierailija

Niin kyllä kuule olen ihan samalla linjalla näiden edellisten kanssa, älä tuhlaa elämääsi hänen kanssaan, valitettavasti hän ei muutu. Mutta sinulla on kaikki mahdollisuuden omaan ihanaan elämään yksin tai jonkun toisen kanssa. Luota itseesi pärjäät kyllä. Itsekkein eronnut ja uusi elämäni on nyt antoisaa ja ihanaa... entistä en takaisin huolisi..

Vierailija

Väittäisin että maailmassa on jossan kolkassa sellanenkin ihminen joka susta oikeesti välittää koko rahalla, niin mullekkin kävi, vaikka en olis uskonu, Nyt ollaan reallyhappy alkuhuumanjälkeisissä fucking valtataisteluissa. Ukon vakava sairaus antaa vielä lisäväriä väännölle. Don"worry ,asiat selviää kyllä.Vastukset onntehty voitettaviks, ja jos ei voiteta, niin otetaan ainakin tyylikkäästi selkään..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat