Ile Uusivuorella on viesti lapsettomille: ”Rakasta sairauspäiviä ja nauti”

Ile Uusivuorella on viesti lapsettomille: ”Rakasta sairauspäiviä ja nauti”

Kuva: <span class="photographer">Milka Alanen</span>

Ile Uusivuori ei anna kenellekään kasvatusneuvoja, mutta vaiheeseen ennen lapsia hänellä on sanottavaa.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Se onneton, lapseton.

Meitä on Suomessa monia, jotka antaisivat mitä vaan että saisivat lapsia.. Siivota niitä heidän oksennuksiian, juosta sen olohuoneen rahin ympäri, seisoa siellä puistossa kuumehorkassa... ja nauttia kaikesta tuosta ja siitä mitä iloa ja onnea lapset tuovat elämään...
Mutta taidanpa mennä 3 tunniksi suihkuun ja katsoa sitä netflixiä.....

KV

Ja siltikään en vaihtaisi mistään hinnasta lapsiperhearkeani takaisin sinkkuiluun tai parisuhdeaikaan. Vaikka tässä olikin hyvä kuvaus siitä, mitä tuo pikkulapsiperhearki voi pahimmillaan olla, niin siihen kuuluu onneksi paljon muutakin. Niin paljon iloa, onnea, rakkautta, itsestä uusien puolien löytämistä, omasta itsekkyydestä luopumista jne. Lapsi kasvattaa aikuista enemmän kuin aikuinen lasta. Jos multa kysytään mitkä ovat elämäni voimavarat, niin ehdottomassa kärjessä listalla ovat lapset ja perhe, kuumeineen, flunssineen, oksenteluineen.

Äiskä

Kyllä, juuri näin. He ovat vain hetken pieniä. Ikävuodet lisääntyy, samoin haasteet sen mukaan, mutta päivääkään en vaihtaisi pois.
Ja puolison kuoltua voin sanoa, että ilman lapsia en olisi elossa. Arjen oli pakko jatkua heidän vuokseen, arjen rytmi, päiväkoti, työ, ruokailut, kaikki.
He ovat elämäni voimavara ja ilonlähde. Aina.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat