Onko tässä maailman nopein apu unettomuuteen? Simppeli asento rentouttaa kehon sekunneissa

Onko tässä maailman nopein apu unettomuuteen? Simppeli asento rentouttaa kehon sekunneissa

Yksinkertainen liike venyttää samalla takareisiä ja rentouttaa alaselkää. Kuvat: Shutterstock.

Jos ahdistaa etkä saa unta, tee illalla edes yksi liike. Onnistuu vaikka sängyssä! Syke laskee ja mieli rentoutuu, mutta saat neljä muutakin hyötyä. Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (22)

Seattle

Voin vastata: ei ole. Keho voi rentoutua sekunneissa mutta olkoon keho kuinka rentona tahansa, se ei ole mikään unen tae. Tässä taas asioista mitään tietämättömät nukkumatit pätevät ka neuvovat unettomia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
JK77

Vuorotyössä ei aina onnistu unirytmit. 3-4 tunnin unet ja takaisin. Jonkun pitää myöhäänkin pakertaa,että muitten elämä pyörii normaalisti 😊

Leea

Lapsesta asti huonounisena lähinnä ärsyttää nämä ohjeet! Pitäisi nukkua 8 tuntia- no kyllä nukkuisin jos uni tulisi🤣 Ensin pyörin kyljeltä toiselle, vihdoin nukahdan ja sitten heräilen parin tunnin välein. En ikinä ole nukkunut keskeytyksettä illasta aamuun.

Lonkero-mies

Omasta kokemuksesta voin sanoa että helevetin vahvat unilääkkeet toimivat:) Sanoin työpaikkalääkärille että enää ei tule uni ja se uni on edellytys tehdä tätä työtä. Vain 15 minuuttia ja olet unessa ihan varmasti ja kerran jopa eteiseen sammunut.

Toimii aikansa kunnes huomaat että käytät niitä myös rentoutumiseen niinä vähinä aikoina kun se on mahdollista. Menee vielä hetki ja huomaat että ei toimi. Mitäs sit? Tiedetään vaikka ei omalta kohdalta - moni alkaa käyttämään kovaa kamaa kuten kristallia tms.

Vierailija

Mauri kirjoitti:
Roskaa mitä roskaa, roskalehtiä ei kannata lukea.

Ja täällä sinä sitä itsekin vain luet;) Ja jopa jaksat kommentoida, kun kiinnostaa kuitenkin.

Vierailija

Make 82 kirjoitti:
Itse pistän surraajan onkaloon niin uni tulee nopeasti.

Käyköhän näin sille vastapuolellekin? Huono seksi nimittäin saa pahalle tuulelle ja unet häviää sen siliän tien. Monesti mies itsensä tyydytettyä kierähtää kyljelleen ja alkaa kuorsaamaan ja nainen jää kärsimään puutetta. 

Vierailija

Hyvä unirytmi onkin vuorotyössä helppoa kun heinänteko.
Hepponenhan oli vastauskin, jossa unen tae on elämäntavat ja se unirytmi.
Aargh.

Vierailija

Jotkut nukkuvat pätkissä, jotkut koisivat sen 8 tuntia. Unettomuus vaivaa jossain kohdin elämää. Näin se vain on.

Ongelma syntyy, kun itsensäaistijat ja analysoijat huomaavat, että luomalla asiasta ongelma, voidaan tienata pikkuisen tuohta. Unettomuus tulee sitten "ongelmaksi, josta ilman temppuja ei selviä".

Uneton

Sama täällä! Naurattaa aina nämä mahtavat ja pätevät neuvot! Ihan kaikki asennot, hengitykset ja armeijan konstit on kokeiltu,,, eikä auta? Ja joka viikko päivälehdet revittelee otsikoissaan; että huono unisuus tappaa ym... lohduttaa kovin tuo syyllistäminen vielä?

Vierailija

Unettomuuteen on parasta lääkettä rento oleilu. Saatan nukkua kesälomalla mökillä klo 23-08 kertaakaan heräämättä. Työvuoden aikana ei onnistu. Etenkin su-ma-yö on ollut jo 20 vuotta yhtä tuskaa. En saa illalla unta, heräilen katsomaan kelloa, saatan herätä klo 05, vaikka herätys soisi vasta klo 05.45. Olen kokeillut monia keinoja. On hengitystekniikoita ja lampaiden laskemista, illalla hidasta lenkkiä ulkoilmassa, on ollut somettomia päiviä ja illalla banaania ja kuumaa kaakaota. Kun uni ei tule, se ei vaan tule. Tuo heräily on ihan yhtä kurja juttu. Se alkoi itse asiassa jo lukiossa lähes 25 vuotta sitten. Jos oli tenttiviikko, aika varmasti heräilin koko yön vähän väliä ennen tenttiä. Yo-kirjoitukset meni aivosumussa yöheräilyn takia.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat