Onko tässä maailman nopein apu unettomuuteen? Simppeli asento rentouttaa kehon sekunneissa

Onko tässä maailman nopein apu unettomuuteen? Simppeli asento rentouttaa kehon sekunneissa

Yksinkertainen liike venyttää samalla takareisiä ja rentouttaa alaselkää. Kuvat: Shutterstock.

Jos ahdistaa etkä saa unta, tee illalla edes yksi liike. Onnistuu vaikka sängyssä! Syke laskee ja mieli rentoutuu, mutta saat neljä muutakin hyötyä. Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (16)

Seattle

Voin vastata: ei ole. Keho voi rentoutua sekunneissa mutta olkoon keho kuinka rentona tahansa, se ei ole mikään unen tae. Tässä taas asioista mitään tietämättömät nukkumatit pätevät ka neuvovat unettomia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
JK77

Vuorotyössä ei aina onnistu unirytmit. 3-4 tunnin unet ja takaisin. Jonkun pitää myöhäänkin pakertaa,että muitten elämä pyörii normaalisti 😊

Leea

Lapsesta asti huonounisena lähinnä ärsyttää nämä ohjeet! Pitäisi nukkua 8 tuntia- no kyllä nukkuisin jos uni tulisi🤣 Ensin pyörin kyljeltä toiselle, vihdoin nukahdan ja sitten heräilen parin tunnin välein. En ikinä ole nukkunut keskeytyksettä illasta aamuun.

Lonkero-mies

Omasta kokemuksesta voin sanoa että helevetin vahvat unilääkkeet toimivat:) Sanoin työpaikkalääkärille että enää ei tule uni ja se uni on edellytys tehdä tätä työtä. Vain 15 minuuttia ja olet unessa ihan varmasti ja kerran jopa eteiseen sammunut.

Toimii aikansa kunnes huomaat että käytät niitä myös rentoutumiseen niinä vähinä aikoina kun se on mahdollista. Menee vielä hetki ja huomaat että ei toimi. Mitäs sit? Tiedetään vaikka ei omalta kohdalta - moni alkaa käyttämään kovaa kamaa kuten kristallia tms.

Vierailija

Mauri kirjoitti:
Roskaa mitä roskaa, roskalehtiä ei kannata lukea.

Ja täällä sinä sitä itsekin vain luet;) Ja jopa jaksat kommentoida, kun kiinnostaa kuitenkin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat