Kati ja Petri erosivat – anoppi ja ystävät kertovat nyt, miltä unelmaparin avioero tuntui

Kati ja Petri erosivat – anoppi ja ystävät kertovat nyt, miltä unelmaparin avioero tuntui

Avioero ei ole vain kahden kauppa, vaan koskettaa koko lähipiiriä. Kuva: <span class="photographer">Mikko Hannula</span>

Kun Kati ja Petri kolme vuotta sitten erosivat, koko lähipiiri hätkähti. Mikä rikkoi unelmaliiton? Lue koko juttu

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jotenkin silti surullinen juttu. Menojalkaa siis vipatti molemmilla ja omaan kumppaniin kyllästyttiin. Lapset joutuu kärsijöiksi aina näissä. Ihmetyttää, miten aikuiset ihmiset aina kommentoivat, ettei "erolapset" vaikuta hämmentyneiltä/kärsineiltä tms. No raivotako
lasten pitäisi ja huutaa, että kärsimys tulisi esiin? Traumoja läpikäydään sitten ehkä vasta aikuisena terapiassa. Ero aiheuttaa aina paljon surua ympärilleen.

Vierailija

Minusta on jotenkin ärsyttävää mystifioida sitä miten hyvissä väleissä he ovat ex-puolison kanssa. Exän uusi nainenkin on fb-kaveri. Omalle kohdalle ero ei ole ollut ihan noin helppo, vaan omista oikeuksista on joutunut taistelemaan joka välissä. Seuraavaksi elatusmaksuista keskustelaan käräjäoikeudessa. Tietysti voisin vain olla kynnysmatto ja olla pitämättä puoliani, mutta sekään ei mielestäni ole hyvä.

Eroja on erilaisia ja joidenkin kohdalla on kohtuutonta vaatia että ex-puolison kanssa olisi ystävä. Jos asiosta ei ole kyetty sopimaan liiton aikana, miten välit siitä paranisivat eron jälkeen jotenkin ykskaks yllättäen?

Joidenkin kohdalla ex on hyvästä syystä ex eikä hänen kanssaan ole tarvetta pitää yhteyttä yhtään pakollista enempää.

Vierailija

Todella tyhjänpäiväinen tarina.
Eroaminen lähimmästä, puolisosta, ei ole tuollainen läpihuutojuttu.
Jos on, niin ei ole liitossakaan ollut hurraamista.

Jos kertoa erijuttu, miksi salata totuus?
Turha hehkuttaa riitelemättömyyttä.
Tunnen sellaisia. Parin, jotka eivät puhu mitään keskenään. Toisen, jossa mies päsmäröi kinginä, alistunut vaimo vain nyökyttelee.
Sellaisia, jotka ovat hyvät kämppikset.
Ei riitoja.

Yllä kerrotun parin voi kuvata yhdellä sanalla: kulissi.

kokemus-k

Lyhyen tekstin perusteella on toki hankala tehdä ihmisistä kovin suuria päätelmiä mutta päällimmäisenä tuli mieleen kaksi kaunista menestyvää ihmistä jotka melkein alun alkaenkin elivät kahta erillistä elämää mutta yhdessä. Ehkä se todellinen tunneside ei koskaan kehittynytkään niin vahvaksi että sen katkaiseminen olisi sattunut niin paljon kuin se useimmilla sattuu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat