Artikkelista: Nyt leivotaan aitoa pullaa – näin onnistut!

Kommentit (4)

Sutsisatsi

Olen jo isoäidiltäni oppinut pullan leivonnan parhaan tuorehiivaniksin:
tuorehiiva käsketään jokaisessa reseptissä liottamaan kädenlämpöiseen maitoon.
Helpoimmalla pääset, kun sekoitat tuorehiivan ja suolan keskenään kupissa -siitä tulee valmiiksi nestemäistä eikä ole pelkoa hiivapaakuista. Helppo kaataa lämpimän maidon joukkoon :)

Vierailija

Älä jätä munaa pois, se tekee pullan kuohkeaksi ja pehmeäksi.

Pullomargariini on parasta rasvaksi; paitsi, että se on terveellisempää,  se myös pehmeyttää leivonnaisia ja tekee ne paremmin säilyviksi. Puolitoista desiä riittää hyvin.

Enkä nyt sentään kymmentä minuuttia vaivaisi taikinaa. Kyllä yleiskoneella riittää muutama minuutti. Kun taikina alkaa irrota kulhon reunoista, se on valmista. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat