Haluatko mukavan työn, jossa voit tienata kotoa käsin? :)

Vierailija

Hei! Täällä olisi yksi Perniössä toimiva Oriflamen ja Kotigastronomin myyntikonsultti/jälleenmyyjä. Jos mietiskelet, että haluaisitko lähteä toimintaan mukaan tai et tiedä mitä kautta pääsisit mukaan niin minuun voi ottaa rohkeasti yhteyttä, niin voimme jutella asiasta lisää! S-posti: Mimmuzca1@hotmail.com
Salon seudulla ei hirveästi näytä olevan jälleenmyyjätovereita, mutta voit olla toki myös kauempaakin, onnistuuhan tämä kokemusten jakaminen, vinkkien antaminen ja muu toiminta nykyään niin kätevästi esim. netin välityksellä.

Ja toisin kuin monet luulee, että nämä jälleenmyyjät tyrkyttävät tuotteita, niin se ei ainakaan omalla kohdallani mene näin. (Toki tällaisiakin tapauksia voi löytyä)
Itse järjestelen kotikutsuja ja kutsun ihmisiä kylään ja siinä kahvittelun, rupattelun ja muun lomassa tuo myyntitoiminta on sujunut hyvin omalla painollaan, ja paljon on kehuja tullut kotikutsujen mukavasta ilmapiiristä ja muusta vastaavasta, että ihan innokkaasti ihmiset ovat lopulta lähteneet mukaan tähän ja innostuneet tuotteista kun alun epäilykset ja väärät harhaluulot ovat haihtuneet pois. Terveisin: Tyytyväisiä asiakkaita omaava jälleenmyyjä! :)
ID-numero: 8096796

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat