Tietääkö nyky nainen enään itsekkään mitä haluaa?

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Olenko minä väärässä kun minusta tuntuu että nykynainen ei enää tiedä itsekkään mitä haluaa mieheltään tai siis mistään?pitäisi olla tunneherkkä clint eastwood mielellään191-192 cm pitkä hieman tumma ihoinen ja vaaleatukkainen mielellään sujuva sanainen mutta jos esiinnyt länkkärissä sinun ei tarvitse.Olet myös hieman vaarallinen hoikka ja lihaksikas halinalle kelle ei vittuilla mutta kuka ei ota itseään vakavasti ja kuka osaa myös rehellisesti valehdella jotta minulla olisi taas yksi uusi syy kertoa sinulle miksi minä en itsekkään enään tiedä mistään mitään,ihkuu sinkku elämää!! suututinko vai nauratinko,anna palaa? Kari 18v

Kommentit (4)

Vierailija

Nyt olet yleistänyt koko naissukupuolen yhdeksi ja ainoaksi henkilöksi. Muista, että me olemme samalla tavoin jokainen erilaisia keskenämme kuin sinun sukupuolesi edustajatkin. Jos olet tosiaan vasta 18-vuotias, älä huoli. Olet elämäsi alussa, ei syytä kyynisyyteen :-)

Vierailija

Olen samoilla linjoilla Anonyymin kanssa. Ei kaikki naiset halua samanlaista miestä - onneksi! Toisen muru voi olla toisen kauhistus. Tärkeintä on olla oma itsensä, koska jos alkaa feikkaamaan, ei siitä tule loppua.

Vierailija

just noin, juuri juteltiin kaverimme kanssa, että meillä on ihan vastakkaiset miesmaut. Enkä mä kundeilta mitään täydellisyyttä odota, itsekin kun oon tällainen ihan kiva (kaikkine puutteineni).

Vierailija

Ensin väität etteivät naiset tiedä mitä haluavat ja sitten kerrot millaisia miehiä he sinun mielestäsi haluavat! Jos puhut jostain tietystä / parista tietystä naisesta, heidän makunsa miesten suhteen voi muuttua elämäntilanteen ja kokemusten ym. pohjalta. Itse kyllä ottaisin aikalailla päinvastaisen miehen kuin kuvailemasi; suht lyhyen, vaalean ja tummatukkaisen :) Mutta tärkeämpiä piirteitä minulle ovat älykkyys, hyvä itsetunto, luovuus, ajatteleminen ja tunteminen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat