Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En ole riippuvainen huulirasvasta ja ja olen pitkiä aikoja ilman, mutta siinä vaiheessa kun syksyn kylmät ilmat ja viima alkavat, jo vartin ulkoilu saa varsinkin ylähuulen ja ihon rajan tuntumaan pahalta ja on suoranainen pakko sipaista Bebanthenia. Lisäksi käytän luontaistuotekaupan mehiläisvahahuulivoidetta ja pyrin muistamaan ulos lähtiessä joko laittamaan rasvaa tai huulikiiltoa, joka myös tuntuu suojaavan ulkoilmalta. Rasvaamattomuus tuntuu hurjalta hoitokeinolta enkä kyllä laita huulipunaakaan, jos huulet ovat vähänkään rohtuneet.

Atoopikkopirkko

Auttaiskos myös hommata kotiin sellainen laite joka lisää huoneilman kosteutta? Ei ne niin kalliita oo. Sit vois syödä vähän enemmän rasvoja, kylmäpuristettua oliiviöljyä, kalaöljyä ym. Terveisin atoopikko jolla rohtuu koko vartalo jos en huolehdi. Vettä kandee myös juoda vähän enempi.

Never ending love

Munken's bisalva. Takana parikymmentä yhteistä vuotta. Pahimmillakin keleillä pari tapaamista päivässä riittää takaamaan ikuisen huulipunakunnon.

Vierailija

Hommaa pieni roll on -puteli ja laita sinne oliiviöljyä. Putelista pieni määrä kevyesti taputellen huulille. Erittäin halpa konsti ja vähitellen siihen tottuu. Itse aion käyttää laatikkoon kertyneet huulirasvat pois ja sitten siirryn oliiviöljyyn. Kesällä voi laittaa tarvittaessa suojakertoimella varustettua huulivoidetta.

Vierailija

Mikä sottapytty "likaisilla käsillä. "
Tai ongelmasi on henkinen kun huulista revit nahkaa irti. Lääkäriin!

Huulet eivät rohdu, kun käyttää perus huulirasva säännöllisesti ympärivuotisesti päivittäin.

Kuivahuulinen

Tavallisista huulirasvavoista ei ole mitään hyötyä. Tein löydön, kun joskus vuosia sitten ostin laivalta Clarinsin lip balm huulivoiteen. On hyvin riittoisa ja pysyy huulilla. En käytä joka päivä, mutta laitan huulien tuntuessa kuivilta.
Myös huulien hellävarainen kuivaharjaus pehmeällä hammasharjalla auttaa. Jos iho on jo rikki, niin silloin ei voi tietenkään harjata.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat