Mikä #MeToo? Clint Eastwoodin rikoselokuva The Mule vetää poliittisen korrektiuden vessanpöntöstä alas

Mikä #MeToo? Clint Eastwoodin rikoselokuva The Mule vetää poliittisen korrektiuden vessanpöntöstä alas

Earl Stone (Clint Eastwood) lupautuu tyttärentyttärensä (Tessa Farmiga) häiden maksumieheksi huonoin seurauksin. Kuva: Warner Bros.

Clint Eastwoodin rikoselokuva The Mule osoittaa, ettei ohjaaja-näyttelijä ole kuullutkaan #MeToo-liikkeestä.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (41)

Mieleni pahoitin TAAS

Ai kauhee miten kehtaatkin kysyä! Elokuvassa ei kunnioiteta #metoo paskaa joten ei kai tämä Tsadin mielikuvitusmaailmassa velaksi elävä teennäinen ihmisraunio (joita kaikki kehä3n sisällä olevat ovat) ole elokuvaa KATSONUT! Halusi vain tuoda viherteennäisen mielipahansa tuhmasta vanhasta sedästä ilmi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Origami

Nythän Me naiset sai minut kiinostumaan tästä elokuvasta. Tämä mitä ilmeisimmin on elämää lähellä oleva elokuva, eikä feministien fantasioista rakentuva

mies

ei elokuva tai elämä pyöri naisen egon tai metoo ympäri, se loppuu kohta, kunnes joku laitta maksamaan kunnon rahat siitä että syyttä jotain peun tapeuttelusta 80 luvulla.

sairasta.

miksi ei voi arvioida elokuvaa elkuvana,siihen ei saa sekoittaa mitään metoo ta tai yleensä naisen egoa.

pois se jo.

Vierailija

Nää on tosiaan mahtavia arvosteluja: tähdet sen perusteella, miten hyvin taide nuolee omaa maailmankatsomusta. Ihan kuin persujen taidekommentit: "Taiteen tehtävä uusintaa vallitsevaa arvojärjestelmää"

Trejo

Siis elokuva, joka kuvaa todellisuutta omin ehdoin ja tarvittaessa raadollisestikin? Elokuva, jossa toimivaa käsikirjoitusta ei ole uhrattu poliittisen korrektiuden tai väkinäisten vähemmistökiintiöiden alttarille? Kuulostaa mielenkiintoiselta ja todellakin poikkeukselliselta - menen katsomaan!

P.S. Afroamerikkalaiset ja meksikolaiset ovat suhteellisesti yliedustettuina poliisiampumistapauksissa, koska he ovat yliedustettuina väkivaltarikoksissa ja heidän alikulttuureissaan on enemmän vihamielisyyttä virkavaltaa vastaan - pidätystapauksissa taipuvaisuus vastustaa poliisia fyysisesti on siis yleisempää kuin valkoisen valtaväestön kohdalla. Tilastollisesti mustat tulevatkin ammutuksi yhtä todennäköisesti valkoisten ja mustien poliisien toimesta.

Propaganda Trolli

Kuullostaa hahmolta, joka pitää sisällään erinäisiä vanhempia edesottamuksia ja jonka on tarkoitus herättää keskustelua. Ja keskusteluahan se herätti, kun koko "elokuva-arvostelu" pyörii hahmon edesottamusten ympärillä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat