Mieheni jätti minut......

Vierailija

Haastattelu veti surulliseksi, taas kerran hylätty perhe. Onneksi Laura on jo toipumaan päin.
Onneksi lapsilla on välittäviä aikuisia ja Laura on hyvä äiti, se heijastuu hänen puheestaan.
Kaikkea hyvää heille!

Kommentit (8)

Vierailija

Surullista. Olen omakohtaisesti joutunut kokemaan, miltä tuntuu tulla jätetyksi. Se ei kylläkään tapahtunut Facebookissa vaan puhelimessa.. Avioliittoa takana liki 25 vuotta, kolme lasta, joista nuorimmainen vielä murrosiässä. Ihmettelen edelleen, miten kukaan ihminen voi tehdä sellaista toiselle, jota on joskus rakastanut. Ihmiset muuttuvat, eivätkä kaikki valitettavasti parempaan suuntaan.

Vierailija

Jätetyksi tulimme mekin yhdessä oloa likimiten 30v. monen laisia yhteisia kokemuksia iloisia ja erittäin surullisia, lapsia useampi. Ja niin otti ja lähti hylkäsi, heti uusi oli jo kiikarissa ei vielä vuotta erosta niin jo uusissa naimisissa. Miehet ei voi olla sitten edes hetkeä yksin?? Mutta elämän on jatkuttava viime syksy ja talvi meni mustassa sumussa nyt olen huomannut auringon paistavan vaikka olisi pitvistä.

Vierailija

Älä yleistä! Tästä saa sellaisen kuvan, että vain miehet jättävät, vaikka naisetkin jättävät yhtä lailla. Siinä on vain yleensä se ero, että nainen saa lasten huoltajuuden oli mies kuinka kunnollinen tahansa. Ja kun nainen eroaa, ainakin julkisuuden henkilön kohdalla, niin hänen eroaan kutusutaan heittäytymiseksi uuteen ja haasteellisempaan elämään, itsensä löytämiseksi tms. Mies kun ottaa eron niin sitä kutsutaan raukkamaiseksi perheen hylkämiseksi ja vastuuttomaksi teoksi. Pikkuisen tasapuolisuutta asenteisiin - pyytää mies.

Vierailija

En tarkoittanut omalla kirjoituksellani yleistää. Mutta meidän tilanteessa tulimme todellakin tulimme hylkäämäksi ja mieheni ei voinut olla hetkeäkään yksin. ja siitä koitui murhetta. Anteeksi sana" miehet". On olemassa hyviä miehiä jotka ottavat vastuun teioistaan meillä ei näin käynyt. Valitettavasti. Valehtelua , kiristystä ja uhkailua. Ei hyvä mieli.

Vierailija

Ai miksei kannata tilittää? Tekihän mieskin erosta raukkamaisesti julkisen Facebookissa. Ihmetellä täytyy millainen "mies" on kyseessä ja ilhmettelen myös tuota toista naista. Kuinka hän voi kunnoittaa tuollaista raukkaa, joka ei voi edes kunnioittaa vaimoaan ja lapsiaan niin, että kykenisi kasvokkain rehellisesti kertomaan tunteistaan.

Naimisissa eiole pakko olla, mutta kai sitä yhteisen menneisyyden vuoksi voisi kohdella toista puoliskoa inhimmillisesti ja kunnioittaen.

Olisi kiva saada tuo mies hasstatteluun ja kuulla koostut selitykset.

Vierailija

En ole juttua lukenut, mutta eihän facebookissa viestiminen aina tarkoita 300 lähimmälle ystävälle jakamista. Onhan voinut vaikka chatissa todeta, että tämä oli tässä.

Sympatiat näiden netistä luettujen faktojen perusteella menevät rouvalle. Paitsi että ihmetyttää kyllä milä on motiivi jakaa tällaisia asioita julkisuudessa kun on itse nimenomaan ollut huolissaan lasten asemasta eroissa. Ei kovin lapsia ajattelevaa. Ennemminkin tulee mieleen, että tarkoitus on päästä nokittamaan julkisuudessa.

Vierailija

Ei käy sääliksi uusi nainen. Juuri hän ilmoitti tämän ihanan uroksen kuuluvan nyt itselleen. Joten uusi pari taitaa ansaita toinen toisensa. Pitäkäähän nyt kaikki osapuolet huolta lapsistanne, joita taitaa olla runsaasti. Jaksa Laura, jaksa!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat