Artikkelista: Älä pissaa varmuuden vuoksi!

Kommentit (3)

Vierailija

Eli vessassa pitäisi käydä 5-7 kertaa päivässä? Ei mitenkään hirvittävästi pelivaraa... (Jos oletetaan 8 tunnin yöunet ja tuo neljän tunnin maksimi-intervalli, tulee asiointi esim klo 7, 11, 15, 19 ja 23.)

Vierailija

Tämä nyt on ihan höpöhöpö juttuja taas! Uskomatonta, että Suomalaisia varoitellaan juomasta liikaa? Kaikki 40+ ikäiset ihmiset ketä tunnen ja olen seurannut juovat max. 0,5L vettä päivässä. Veden juontia pitäisi paremminkin lisätä suurimman osan ja käyttää samalla sopivasti merisuolaa, että kroppa toimisi oikein. Lisäksi virtsaus kertojen määrä on paljolti kiinni myös aineenvaihdunnasta, joka on esimerkiksi urheilua/ liikuntaa harrastavilla nopeampi ja siksi virtsaamaankin joutuu enemmän. Ei se yöllinen virtsaaminen ole minkään "vian" merkki ikä tutkimuksiin ole todellakaan aihetta hakeutua!

Vierailija

Normaali rakko vetää 5 dl - 8 dl. Laskekaapa siitä paljonko elimistöstä poistuu nestettä, jos vessassa käy 5-7 kertaa päivässä. Ihan mainiosti voi ainakin juoda sen minimisusosituksen vettä joka on 8 lasillista. :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat