Sivut

Kommentit (32)

Inhimillisyyttä kiitos

Julmia ovat ihmiset nykyään! Tästä syystä en ikinä lähtisi minkäänlaiseen tv -ohjelmaan, heti alkaisi kamala haukkuminen ties mistä :( tuo on pahemman luokan kiusaamista, kun joukolla moititaan yhtä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
PYH valittajille..

sykyorkku kirjoitti:
Hankkikaaa ELÄMÄ, te someraivolaiset!!!

Kyllä sylettää tuollaiset "jokaasiasta" loukkaantuvat....

Todella hankkikaaa elämä..nuo tortut ovat  niin KAUNIITA ajatelin tehdä niitä itsenäisyyspäiväksi jota  juhlistamme aina hyvällä ruualla  kauniilla leivonaisilla nnyyttikesteille  ihana tehdä isolle  porukalle kaunista.toiset osaavat leipomisen taidon  mikä on kopioidessa juhliin hienouksi...kiitos.. tälläisiä hienouksia..

Mie vaan

Ei ole nuo tortun malli Katin keksimä vaan ne löytyy aiemmin jo Cookist sivustolta. Nätti on malli ja täytyyhän niitä jouluksi tehdä.

Vierailija

Jos jollain on kynsilakkaa, niin että se jotenkin haittaisi leimomista tai pilaisi jotain. En ollut ikinä kuullut eikä olisi kyllä ikinä mieleeni juolahtanut!

Vierailija

Kateus on se syy! Ei kestetä kun joku muu keksi ensin leipoa uudella tavalla joulutorttuja... FB-ryhmät on muutenkin täynnä paskaa, en ole niissä enkä mene.

Vierailija

Onhan näillä ”julkkiskokeilla” telkkarissa sormukset sormissa ja taikinoita tehdessään eikä kukaan valita. Eikä ole mitään hiusverkkoja yms.

Pikkumyy

No voi hyvät hyssykät sentään. Ihmiset on KATEELLISIA. Mitään kivaa ja positiivista ei saisi olla, vaan kaikesta pitää AINA löytää se negatiivinen puoli. Tsemppiä vaan kaikille kotileipureille ja muillekin hyvän mielen jakaville. Jotkut vain ovat niin ilkeitä ja kyynisiä, ettei sille voi mitään. He elävät negatiivisuudella, kun elämässä ei ole enään mitään muuta.

Vierailija

Ja kyllä suututtaa tämä nykyihmisten sikamaisuus ruuanlaitossa ja leipomisessa. Hiukset repsottaa päässä miten sattuu ja kohta ne on leipomisissa ja ruuassa. On myös kauhistus ne pitkät kynnet (teko- tai oikeat joilla pullataikinaa esimerkiksi vaivataan ja yleensä leivotaan ja ruokaa käsitellään.) Eikö teillä ole mitään käsitystä siisteydestä ja hygieniasta? ollessani 70-luvulla ammattikoulussa kokki linjalla ei tämmönen olisi tullut kysymykseenkään. Opettaja opetti että katso kämmenpohjaasi. Sopivan pituinen kynsi näkyi noin millin pari reunan yli. Se oli sopiva mitta. Ei jäänyt moskat kynnen alle eikä paskat. Ihan oikein että näistä asioista huomautetaan. Jos et sitä kestä mene kasvamaan.

Vierailija

Etkö todellakaan tajua että suurin osa kynsilakoista lohkeilee kun vähänkin joutuvat tekemisiin nesteen ja lämpimäa materiaalin kanssa. Ja missä on teidän normaali älynne näissä asioissa. Ymmärrättekö yleensä mitään hygieniasta???

Vierailija

Aivan tässä se nähdään nämä nyky kokit. Sikoja ovat. Ei hiussuojaa ei sormuksia oteta pois ynnä muuta ja sitten ollaan niiiiiin huippukokkeja.!!!! Ja tätä kategoriaa johtaa sormuksien kera esimerkiksi Sikke Sumari.

Yxvaan

Kuule, jos leipoo KOTIVÄKEÄ varten, ei todellakaan tartte samoja suojavarusteita kuin ammattileipurilla. Vai meinaatko et omat bakteerit tappaa koko perheen, järki käteen...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat