Ensitreffit-Heikki on syksyn mollatuin tv-hahmo – 3 syytä, miksi hänestä voi silti tulla kaikkien aikojen puoliso

Ensitreffit-Heikki on syksyn mollatuin tv-hahmo – 3 syytä, miksi hänestä voi silti tulla kaikkien aikojen puoliso

Osaahan Heikki myös katsoa Miinaa silmiin ja hymyillä. Kuva: MTV

 35-vuotias Heikki on Ensitreffit alttarilla -ohjelman pahis, joka laukoo ikäviä ja ärsyttää, mutta josta voi tulla vielä vaikka mitä.Lue koko juttu

Kommentit (12)

Vierailija

Hänellä vaikutti olevan sarkastinen huumorintaju. Itselläni on myös vaikka olen yrittänyt kitkeä sitä. Tarkoitus ei ole loukata.

Vierailija

Ns. Sivistyneen ihmisen pitäisi osata käyttäytyä eikä laukoa epähienoja totuuksia suustaan julkisesti!
Dunderfelt ihasteli tuota suoruutta, mutta voi vain kuvitella, minkälaisia mettäläisiä olisimme, jos tekisimme näin tilanteessa kuin tilanteessa!! Hyvä käytös ei maksa mitään ja itsehän H on leikkiin lähtenyt!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Oliko ne epähienoja totuuksia vai ihan vain havaintoja. Sanoi hän Miinaa myös kauniiksi. Ei ole helppo paikka olla kaikkien arvioitavana kun jokainen sana, ele ja ilme analysoidaan puhki.

Ärsyyntynyt

Tyyppi sai upeimman naisen mitä ikinä kukaan voi saada ja kehtaa väittää olevansa pettynyt!!!
Ei tolla ulkonäollä ja käytöksellä koskaan löytäs itse mistään noin ihanaa naista. Jos minä olisin vapaa ottaisin Miinan koska vaan omaksi vaimokseni. Ansaitset kaikella tapaa paremman miehen, Miina!

Nainen -76

Sellainen kutina, että heistä voi tulla kuitenkin hyvä pari.
Ja siitä kutinasta en pääse eroon, etteikö se lyhyt vaaleatukkainen tyttö alkaisi haastaa riitaa ja käyttäytyisi kohtuuttomasti. Tosin
viime kauden Marin veroista tuittipäätä ei tulla näkemään. Mutta se olikin out of this planet.

mielummin raksamies

Vastaisin sarkastisiin huomautuksiinsa samalla mitalla - en tiedä tulisiko siitä sota vai yhteiset naurut. Jokatapauksessa ulkoinen habitus (ei varsinaisesti siis ulkonäkö) estäisi romanssin. En syty yhtään epämiehekkäästä fysiikasta ja liikekielestä (asento, liikkeet jne).

Vierailija

Ihmiset on erilaisia. Jos joku ei tykkää minusta sillä tavalla (suurin osa miehistä), hän kai etsii jotain muuta. Ei kai se tee hänestä tai minusta huonoa ihmistä. Ja kyllä pettymyksen ja epäilyksen tunteet (niin kuin muutkin tunteet) kuuluvat elämään. Ja ne tunteet tulee ja menee. Loppua kohden Heikkikin alkoi lämpenemään. Aika antaa vastaukset.

Insinöörikorsosta

ÄssäÄssä kirjoitti:
Krakovahan on ihana. Ei saa mollata.

Samoin Korso on hyvä paikka asua. Heikki mollasi sitäkin. Korso on mainettaan parempi kaikka. Ihan samanlaiset ostarit on muissakin lähiöissä ja ihan yhtä kivoja rauhallisia omakotitaloalueita siinä ympäristössä.

Vierailija

Se on niin, että nössöt ei uskalla sanoa mitään vaan pitää olla muille mieliksi. Heikki on suora ja rehellinen tyyppi. Siksi hän on henkilö jota voi arvostaa, toisin kuin näitä normitossukoita jotka elää tyyliin ettei vaan kukaan sano mitään arvostelevaa tms. kun sit mulle tulee paha mieli.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat