Nerokas jogurttipurkin tyhjennys ja 19 muuta hävikkiniksiä! Tavalliset naiset kertovat, miten ruokaa ei mene turhaan roskiin

Nerokas jogurttipurkin tyhjennys ja 19 muuta hävikkiniksiä! Tavalliset naiset kertovat, miten ruokaa ei mene turhaan roskiin

Salaatinjämät, check. Jogurttipurkin jämät, check. Tehosmoothie on pian valmis! Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>

Apua, salaatti ehti nahistua ja jogurttipurkin pohjalle jäi kasa sattumia! Ei hätää, niistäkin saa vielä loistavia eväitä pienellä tuunauksella.Lue koko juttu

Kommentit (9)

Vierailija

Aikoinaan  kun vaari oli vielä hengissä nuorempi oli muutama sika lätissä ja niille  syötettiin  kaikki ylijäämä. Sitten kun sika oli tarpeeksi tuhdissa kunnossa vaari tai taisi olla useammin kylän "teurastaja"otti  ja antoi kunnolla pulttia otsaan, kurkku auki ja riippumaan, usein verikin otettiin talteen. Olisiko ollut lähiruokaa parhaimmilaan tuoreimmillaan. Ei mitään pitkin Suomea autoissa kuljetettua stressilihaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

pp kirjoitti:
Leikkaa litran jugurttipurkista yläosa pois ja nauti loppulosasta loput jugurtit , säästyy myös yksi asti tiskistä!

Turhaa sottaamista. Tölkkiin loraus maitoa, ravistus, ja pirtelö on valmis.

Vierailija

Ulkona syöminen tulee yksin asuessa halvemmaksi? No enpä kyllä ole itse ainakaan huomannut. Itse teen yleensä ruokaa jonka annoshinta on 1,5-4e, ainakaan mun asuinkaupungissa edes ResQ-äpistä ei yleensä saa noin halvalla.

Keittiövelho

Meillä menee hukkaan ehkä kourallinen ruokaa kuukaudessa. Joku keiton loppuliemi ehkä

Jo pelkästään sillä että pakastan jämäruuat työpaikan/kiirepäivän eväiksi tai opiskelijan haettavaksi säästää paljon.

Toisaalta muussin lopusta voi tehdä perunarieskoja tai lihapadan/ jauhelihakastikkeen lopuista vähän tuunaamalla shepherds pien.

Kuivista leivänkannikoista teen krutonkeja ehkä pari kertaa vuodessa. Nahistuneet juurekset menee sosekeittoihin ja hedelmät pilkottuina pakkaseen ja siitä smootheihin.

Paistisiivut käy leivän päälle ja varsinkin vasikan paistista tulee hyvää vitello tonnatoa seuraavana päivänä.

Vähän mielikuvitusta peliin!

Ulla

Ylijäänyt perunamuussi sopii sämpylöihin, neuvotaan täällä. Minulle mikään perunamuussi ei ole "ylijäänyttä", vaan lämmitän sen sellaisenaan ja syön. Kyllä nälkä ruokahalua antaa.

Kuivahtaneesta leivästä en tee "krutoneja", vaan kastan teehen tai kahviin ja syön pois.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat