Maajussille morsian vai seksiseuraa – päätyikö katsojia kiusaannuttava Mauno väärään tv-ohjelmaan?

Maajussille morsian vai seksiseuraa – päätyikö katsojia kiusaannuttava Mauno väärään tv-ohjelmaan?

Maajussille morsian -Mauno säikäytti morsianehdokkaat suorapuheisuudellaan, mutta pääsi silti mukaan televisioon. Kiusaantumisen sijaan ruutuun toivoisi romantiikkaa ja vähän äkkiä.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (45)

Vierailija

No siihen se lopulta menee, miksi ihmisten väliset normaalit asiat on meille tabuja? Miksi pelätä ja kiusaantua jos joku puhuu niistä suoraan? Ne on Maunollekin selkeästi tärkeitä asioita kun otti puheeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Millaa

Nyt meni kirjoittajalla tunteisiin kommentti siitä, että maajussi haluaa normaalipainoisen kumppanin. Fyysisyyttä ei olisi myöskään saanut mainita, vaikka se kuuluu normaaliin terveeseen suhteeseen. Nyt on kirjoittajalla heittänyt pahasti tätivaihde päälle. Vähän ikävää, että pahoittaa mielensä hyvän mielen ohjelmasta.

Puppe

Selkeästi näkee että artikkelin kirjoittaja on nainen (anteeksi). Luoda tällainen konsepti jossa kuvitellaan unelmien prinssien ilmestyvän ja kun aito ihminen tuodaan esille on yllättäen jotain vikaa hakea HÄNEN mieltymystensä mukaista kumppania.Ehkäpä juuri se takaa sen että kuka tahansa hupakko (anteeksi) ei yritä heikon unelman perässä jotain epärealistista. Ehkäpä Maunon muutama kirje on parempi kuin siloitellun kilpakumppanin sata....?

Kerronpa sitten totuuden teille

Ei tainnut Laukia pitää Maunosta ja täytyi päästä vähän valittamaan. Aika mautonta esiintyä siveyspoliisina aikana, jolloin torttu on levällään jokaisessa mainoständissä ja sillä myydään tätäkin roskalehteä. 

"Ei se tule kenellekään yllätyksenä, että ulkonäöllä ja seksillä on aika usein ainakin jotain väliä, mutta on eri asia sanoa ajatuksensa ääneen ja vielä tv-kameroiden edessä."

TV-ohjelmissa nimenomaan haetaan avoimuutta ja mielellään jopa konfliktia. Miten pääsee lehteen duuniin jos ei tunne edes mediaa?

"Koko formaatin suola on siinä, että osallistujat voivat olla täysillä mukana ja ihastumisen mahdollisuus leijuu koko ajan ilmassa."

Sitähän se on edelleenkin, et vain ymmärrä, että ihmisiä on erilaisia.

Vierailija

Taidan olla sokea tai itsekin joku pervo, kun en kiinnittänyt Maunon "estottomuuteen" edes huomiota. Itse ainakin yrittäisin saada pikatreffien aikana kaiken mahdollisen irti toisesta ja selvittää, onko kemiaa ollenkaan. Seksi nyt vaan sattuu olemaan osa elämää ja aika isokin osa. Toisille tärkeämpää kuin toisille. Ihailin Maunon suoruutta ja avoimuutta. Muut pojat olivat asiallisia, mutta kuinka pitkälle se loppujen lopuksi vie, jos ei yhtään uskalla tunnustella niitä fyysisiä ja intiimejä asioita?

KK

Minusta myös tuntuu siltä, että Mauno on homomainen, eleistä ja ilmeistä sen näkee. Minun tutkani on yleensä osunut oikeaan. Ihmettelen myös miksi hänellä on vaatimuksia naisten ulkonäön suhteen kun ei itsekään ole mikään komistus. Ohittaisin huomaamatta koko tyypin.

Mahatma

Kyllä tämä Mauno on mieskunnan irvikuva. Hävettää edustaa samaa sukupuolta tuollaisten idioottien takia. Vastenmielisen oloinen otus ihan kokonaisuudessaan. Pihalle ohjelmasta ja joku muu etsimään rakkautta tilalle.

Cruella

Muo ihmetyttää, miksi tuo ylipäätään valikoitui ohjelmaan pelkän viihdearvonsa vuoksi?? Taisi saada 3 kirjettä?? Ja ehdokkaita raahattiin kuitenkin jostain puskista tuonne muutama ylimääräistäkin, ihan vaan että saataisiin tuo kaappihomo sinne inisemään ja aiheuttamaan otsikoita :( Harmi niitä muita, oikeasti rakkautta etsiviä kohtaan, jotka saivat enemmän yhteydenottojakin! Mulla meni maku myös koko ohjelmaan. Ilmeisesti halutaan vaan kohahduttaa ja kerätä sillä lisää katsojia.. Mä haluan ROMANTIIKKAAA!!!!!!!!!!!!!! byhyy..

Lopetin sarjan katsomisen tähän

Saas nähdä koska Maunolla jo peitto heiluu. Siis yäk ihan tosissaan, meni maku koko ohjelmasta! Ja miksei jatkoon päässyt yksikään naisista, epistä!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat