Kodin halpa supersankari! 15 nerokasta tapaa käyttää etikkaa: avaa viemärin, hoitaa hiukset, listii banaanikärpäset...

Kodin halpa supersankari! 15 nerokasta tapaa käyttää etikkaa: avaa viemärin, hoitaa hiukset, listii banaanikärpäset...

Voisiko koko kodin laittaa etikkakylpyyn? Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>

Kun etikkaa säilyttää viileässä ja auringonvalolta suojattuna, pullosta riittää tehoja moneksi vuodeksi.Lue koko juttu

Kommentit (10)

Vierailija

Pakko kommentoida😊 etikka on aivan ykkönen hiuksille tosin suosittelen omenasiideri etikkaa. Kärsin kuumankesän jälkeen kutiavasta päänähasta ja hilseestä. Huuhtelin etikkavedellä ja sain terveen päänahan ja tuuheat hiukset tilalle. Suosittelen😆

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hildulle postia:

laimensin 2,5 dl vettä ja  3 ruokalusikallista omenaviinisiideri etikkaa kun kutisi niin kamalasti ja hiukset oli aivan rasvaiset YÖK. Pesin tällä ohjeella kaksi kertaa viikossa  ja kolmannella kerralla vähensin etikkaa 2 ruokalusikalliseen. Päänahka ongelmat on ollut poissa ja pysyy !

Ansku-V

Etikka on luonnontuote, joten ei ole niin lusikan päälle.....mutta ei tehonnut bananikärpäsiin, istuivat joukolla etikkakupin reunalla, jota todella ihmettelin.....otin sähkömailan käyttöön kesän jäljiltä ja jo alkoi porukka häippästä...

Happohyökkäys

Etikkahappo ( ja muurahaishappo, oksaalihappo jne) ruostuttavat terästä ja syövyttävät alumiiniä, pilaavat kumitiivisteet. Näitä happoja kyllä voi käyttää ruosteen poistamiseen upottamalla esine happoon. Ylös nostettuna se ruostuu sekunneissa jollei heti neutraloi happoa. Alumiini ei ruostu vaan liukenee. Nykyiset autot ja kodinkoneet on täynnä alumiiniosia. Esim Dolce Gusto ja Siemens kahvinkeittimien takuu loppuu heti jos käyttää muuta kuin oikeita kalkinpoistoaineita. Jos käyttää etikkaa kummikin niin keitettävä läpi kolme kannullista vettä. Auton tuulilasille en sitä laittaisi autoliikkeissa on siihen omat aineet, esim huurteen/jäänpoistoaine,  pakkasenkestävä tuulilasinpesuaine.

Kodin siivoukseen löytyy parhaat aineet kun menee  oikeaan siivopustarvike-liikkeeseen ostamaan ammattilaisen aineet, ei tarvitse silloin käyttää 1930-luvun kikkoja.

Petri

Karkottaa kätevästi ikävät hirvikärpäset ,suihkepullo mukaan marjastus, sienestys ja muille ulkoiluretkille,suihkuta vain etikkaa vaatteisiin niin vältyt ikäviltä pikkukavereilta.

Yksi suihkekerta vaikuttaa noin kahdeksi tunniksi.

Herkkoo

Samoin banaanikärpästen kanssa havaitsin etikan täysin tehottomaksi.  Ne tykkäävät likavedestä ja viihtyvät myös talouspaperirullan päällä!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat