Onko lähipiirissäsi toksisesti maskuliininen mies? Näistä merkeistä tunnistat paatoksellisen luolaäijän

Onko lähipiirissäsi toksisesti maskuliininen mies? Näistä merkeistä tunnistat paatoksellisen luolaäijän

Cheek on yhdistetty toksiseen maskuliinisuuteen julkisessa keskustelussa. Kuva: Vesa-Matti Väärä / Sanoma-arkisto

Hän viipaloi ruokansa puukolla, huuhtelee särpimen alas jaloviinalla eikä ikimaailmassa jää kotiin hoitamaan lapsia.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Ja sitten naiset haluavat miehen, joka on mies eli juuri kuvatulla tavalla toksisen maskuliininen. Liha liikuttaa maailmaa, ja siinä ei tasa-arvopelleily paljon paina.

Heippa tämä planeetta

"Mitä jos on mies, mutta ei haluakaan hörppiä keskiketterää kirves kädessä sen jälkeen, kun on rakentanut perheelleen talon paljain käsin?"

Mitä ihmettä juuri luin... wait what..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Öh häh!? Miksi joku ns maskuliininen mies menisi jonkun Cheekin konserttiin, homot ne siellä on toisiaan läpsyttelee. Eli olisiko niin, että hesarin kuin myös naisoletetun dosentin mielestä ne (miesoletetut)=homoseksuaalit miehet ovat toksisesti maskuliinisia.

Kaikenmaailman dosentteja sanoi aikoinaan Sipilä, joka muuten saattaa  olla oikeasti suomen toksisin maskuliini kun tarkemmin miettii.

Kuten nykyaikaisessa maailmassa niin usein tuppaa käymään niin tässäkin naiset pyrkivät määrittelemään miehen luoden turhia paineita ristiriitoja ja voisin jopa väittää että melko toksisella asenteella.

Ei mulla muuta menen ulvomaan täysikuuta

Johanna Bensiini

Miksi en ole lainkaan yllättynyt että Jyväskylän yliopisto edustaa, ei sieltä taida yhtään pätevää ihmistä tulla.

Alunperin termi "Toxic Masculinity" meinasi kaikkia niitä instansseja jotka hyväksikäyttävät miehisyyden konsepteja omiin tarkoitusperiinsä, perinteisesti kolme suurinta olivat Armeija (Miehet menevät armeijaan), Uskonto (Itsestään selvä) ja Markkinointi (Osta tämä! Ole mies!)

Valitettavasti moderni feministi on aivan yhtä tyhmä kuin pahinkin sovinisti ja olettaa että tämä termi tarkoittaa ylipäätänsä miehisyyttä joka aiheuttaa harmistusta muissa (lue:Feministeissä)

Nyt tiedätte. Kiitos ja näkemiin.

Toksisen feminismin uhri

Tehkääpä artikkeli myös toksisesta feminismismistä - siis siitä, kun normaalia perheenisää aletaan syyllistää kaikesta naisten kokemasta vääryydestä kautta vuosituhansien. Kun aatteen palo estää näkemästä mitään muuta kuin kaltoinkohtelua ja sortoa joka käänteessä, tulee parisuhteesta aavistuksen raskas.

Memiehet

Tein testin, testin tekijä ei ymmärrä mitään miesten päälle, vaikka varmasti luulee ymmärtävänsä, vastausvaihtoehdoissa ei ollut kuin feministeille mieluinen vastaus, supertyhmä toisen ääripään sterotypisoiva vastaus ja jokin naurettava puolivälivastaus. Ette te ämmät meitä karsinoimaan pysty tämmösillä pilipalitesteillä.

Tapio

Jotenkin minusta tuntuu, että feminismiin hurahtaneet ja toksisesta maskuliinisuudesta, patriarkaatista ym. höpöttävät naiset eivät ole henkisesti ihan terveitä.. onneksi heitä on vain osa naisista.. kai?

Petteri

Mitään mahdollissuutta ei ole, että ihmisen evoluutiolla olisi minkäänlaista osaa ja arpaa tässä "toksisessa" ja "paatoksellisessa" maskuliinisuudessa? Tuomittavia "patriarkaalisen yhteiskuntarakenteen" ja - eipä unohdeta - sosiaalisesti konstuktoituja sairauksia, joista mies on parannettava?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat