Millä on täydelliset säihkysääret tehty? Ei sheiverillä ainakaan.

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Haluan löytää täydellisen tavan päästä eroon ihokarvoista. Kesä on jo kohta täällä, ja odotan taas kauhulla sitä sheivausrallia.

Sheivaaminen on muuten kätevää, mutta karvat puskee takaisin samantien. Kokeilin viime viikolla vahaliuskoja. Sattui aivan vietävästi! Myös muista karvanpoistotököteistä on vain huonoja kokemuksia.

Millä te muut mimmit pidätte sääret säihkyvinä?

Eikä sääret edes ole suurin ongelma, bikiiniraja on. Saan aina näppyjä, jos käytän sheiveriä. Ärsyttävää! Haluan siis myös löytää sheivauskeinon, joka ei tuota näppyjä. Onkohan se edes mahdollista?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Mä käytän sääriin ihan perinteistä sheiveriä, koska juurineen kiskominen on liian tuskallista. Ei siihen kauaa mene, jos suihkun yhteydessä nopeasti höylää jalkansa. Bikinirajan suhteen taas olen päätynyt vahaliuskoihin, koska sheivaus aiheutti noita näppylöitä. Vahauksen jälkeen iho punottaa hetken, mutta rauhoittava voide auttaa.

Vierailija

Mullekaan noi vahaliuskat ei kyllä koskaan ole oikein toimineet, mitä merkkiä käytät Anonyymi, kun sulla ovat ilmeisesti olleet hyviä? :) Entä rauhoittava voide? Itse käytän aloe vera-geeliä aina tarvittaessa, mutten ole vahauksen jälkeen kokeillut.

Sheiveri toimii kyllä mun sääriin hyvin, mutta kannattaa käyttää terävää ja moniteräistä mallia, itse vaihdan n. kuukausittain uuden terän Giletten Venus-vempeleeseeni.

Säihkysäärien ylläpidossa auttaa hyvä verenkiertoa ja ihon kuorintaa edistävä harjaus/jynssäys karhealla pesuvälineellä, ja säännöllinen rasvaus. Itseruskettavastakaan ei ole haittaa...

Vierailija

Itse sheivaan sääret ja homma toimii hyvin, kunhan muistan laittaa kosteusvoidetta sheivauksen jälkeen.

Bikinirajoihin ainut itselleni sopiva menetelmä on Veet:in bikinirajoille tarkoitettu karvanpoistovoide. Siitä ei tule itselleni näppylöitä. Sheivaamalla saan kamalat, kutisevat punaiset näppylät alueelle heti sheivauksesta seuraavana päivänä. Veet-voiteista en ole saanut mitään ikävää reaktiota. Jäljelle jää vain sileä ja pehmeä iho.

Vierailija

Sheiveri onkin simppeli, mutta kuten laitoin, tulos ei kestä kuin pari päivää.

Olen kuullut ns. sokeroinnista. Onko kenelläkään kokemuksia siitä? Tai tietoa, missä Tampereella sitä voisi testata?

Vierailija

Anonyymi 2: Käytän ihan jotain veetin bikinikarvoille tarkoitettuja liuskoja. Mulla ne on toimineet. Ja veetin rauhoittavaa aloe vera -voidetta sen jälkeen. Iho kyllä punottaa ja on vähän näppyläinen pari tuntia, mutta sitten rauhoittuu.

Vierailija

Mä en muuta tiedä kuin, että se sokerointi on kai aika tehokasta. Musta siitä oli kerran juttu Me naisissakin. Tampereen paikoista en tiedä. Ite käytän sheiveriä, kun muistan. Eli välillä unohdan!!!!!!

Vierailija

Mä suosittelen kyllä ehdottomasti sokerointia! Se ei ole kivuliasta ja säännöllinen sokerointi jopa vähentää karvojen kasvua. Itse olen kokeillut kainaloihin ja bikinirajoihin. Minä sekä useat ystäväni ovat käyneet sokeroinnissa ja kaikki ovat olleet tyytyväisiä!

Tosin halpaa lystiähän se ei ole (tosin ei nyt aivan hurjan hintaistakaan), joten sääriin olen jo vuosia käyttänyt epilaattoria. Sattuuhan se aikalailla, mutta onneksi karvat kasvavat takaisin todella hitaasti ja selvästi vaaleampina ja hennompina.

Vierailija

No hitsiläinen, tämähän oli kiinnostava keskustelu. Asun itse ulkomailla joten pitänee selvittää mistä paikallinen sokeirointi löytyy. Olen vähän nipo välillä karvanpoiston suhteen, joten nypin bikinirajani pinseteillä. Tietty tämä toimii vaan jos karvankasvu ei ole kovin runsasta. Mutta kiitos sokerointivinkistä! Mahtavaa kesää kaikille! :-)

Vierailija

En ymmärrä mikä mun karvoja vaivaa, mutta erinäisistä kotioloissa suoritetuista vahausyrityksistä mikään ei oo tuottanut tulosta. Karvoja ei vaan lähde, ainakaan riittävästi, vaikka kuinka kiristäisin ihoa ja repisin nopeasti. Onko jollain antaa hyviä vahausvinkkejä? Paremman puutteessa sheivaan muuten, paitsi herkän bikinialueen nypin yleensä pinseteillä kuten edellinen kirjoittaja - ei näppyjä, ei niin paljon sänkeä. Kesä ja karvat...

Vierailija

Suosittelen sokerointia lämpimästi. Olen nyt noin puolen vuoden ajan käynyt sokeroinnissa ja jäänyt siihen jo koukkuun. Aloitin säärien sokeroinnilla ja todettuani sokeroinnin tehokkaaksi jatkoin kainaloihin ja bikinirajoihin.
Sokerointi on kivuliaampaan kuin sheivailu, mutta kipu on niin hetkellistä ettei sitä tunne enää muutaman sekunnin jälkeen ollenkaan. Ja lopputulos saa kyllä kestämään tuon parin sekunnin nipistyksen. Ensimmäisellä kerralla kipuilu on herkemmässä kun karvat ovat vielä tiukemmin kiinni karvatupessaan, mutta jo toisella kerralla kipu on paljon lievempään. Jos siis kestät kulmakarvojen nyppimisen, kestät kyllä sokeroinninkin. "Brasilialaista" en ole kokeillut, joten siitä en voi sanoa mitään.
Ja lopputulos on tosiaan paljon miellyttävämpi kuin sheivaamalla. Ihon sileys kestää kauemmin, karvat kasvavat hennompina eikä esim. kainaloissa näy heti tumma sänki. Minulla ei itseasiassa enää lainkaan.
Omasta kokemuksestani voin tamperelaisille suositella Sannarii nimistä paikkaa. Hinnat eivät ole huimia ja asiakaspalvelu on ystävällistä.

Vierailija

Tää naisten karvahomma on mennyt jo ihan neuroottiseksi. Koskahan palataan siihen, että karvat saa rehottaa vapaasti? Varmaan jonakin päivänå.

Vierailija

Sokerointia en ole kokeillut, mutta muuten ainakin minulle paras vaihtoehto on EPILAATTORI, siis se kone, joka sheivaa nyppimällä juurineen. Ongelmani sheiverillä oli aikanaan sama kuin sinulla: pari päivää näppylöillä ja sen jälkeen paksu sänki, melkoisen karvainen kun luonnostani olen. Epilaattori sattui aluksi, mutta siihen tottuu ja karvat vähitellen ohenevat niin, että lähtevätkin helpommin. Nykyisin ajelu tuntuu jopa mukavasti säären ihoa hierovalta, ainoastaan bikiniraja täytyy ottaa hieman varoen. Vahaan verrattuna epilaattori on nopeampi, siistimpi, kivuttomampi ja pitkän päälle edullisempi vaihtoehto.

Vierailija

Sinulla ei varmaan ole bikinipöksyissä ruskeaa karvareunusta eikä hameenhelman ja kenkien välissä kasva tuheaa, mustaa ja sentin pituista viidakkoa. Silloin on helppo olla rehottamisen kannalla.

Vierailija

Ei varmaan koskaan enää palata mihinkään naisten karvojen rehotusaikaan. Samoin en usko että koskaan muoti- ja kauneusmaailmassa palattaisiin ns. armikuusela-kauneusihanteeseen, eli ihannenaisella olisi rehevät reidet, vähän pyöreyttäkin, naiselliset muodot.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat