Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Aurinko tuntuu iholla ihanalta taas pitkän talven jälkeen, mutta lämpimät kelit pakottavat kuoriutumaan takeista ja neuletakeista ja paljastamaan ihoa. Minua nolottaa, koska tuntuu, että jenkkakahvat pullottavat ja allit lörpöttävät. Miten piilotella oman kehon epäkohtia, kun helle iskee? Onko kenelläkään muulla samanlaisia ongelmia?

Kommentit (8)

No arvaa!!!! Mulla on todella läski olo. Viikko sitten kävin vaaalla ja painoa oli tullut talven aikana 10 kiloa. Hirveää! En oo jotenkin sitä talvella huomannut, kun oon vaan mussutellut sohvannurkassa. Mitä muuta mä nyt voin tehdä, kun liikkua ja syödä TOSIIIII järkevästi. Vapun jälkeen alkaa uusi elämä!!!!!!

ONNEKSI nyt on muotia ne sellaiset topit, joissa on leveä helma. Eli korosta tissejä, se toimii aina! Vyötärölle sitten sellaista hulmuavampaa ja väljempää.

Mäkin vannon tunikatoppien ja ilmavien mekkojen nimeen: ei näy vatsamakkarat. Mitään makkarankuori-trikootoppia en enää laittaisi päälleni millään ilveellä.

Juuri huomasin, että painoa on tullut kilo lisää ja kohta hätyyttelen kokonaan uusia kymmenlukuja... Hups. Pitäis vissiin ryhdistäytyä.

Kyse on asenteesta. Nelosella pyörivä tosi-tv-sarja How to look good naked on tästä erinomainen esimerkki. Sarjan naiset ovat jakson alussa epävarmoja ja se huokuu heidän koko olemuksestaan. Jakson lopussa he kävelevät alusvaateissa ja uimapuvuissa muotinäytöksessä kaikkine kuhmuroineen - ja näyttävät älyttömän hyviltä.

Yhdyn tähän edelliseen kommenttiin, naisesta tekee viehättävän ja kauniin se, että hän rakastaa itseään ehdoitta ja hymyilee maailmalle!! Tiedän, ettei se ole helppoa, mutta kokeilkaa, harjoitelkaa, nauttikaa elämästä! Jos ette ole ammatiltanne huippumalleja niin antakaa rakkaat naiset itsellenne lupa olla naisia!! ;)

Totta kai on hyvä rakastaa itseään, mutta silti haluaisin eroon liioista vatsamakkaroistani. On vain niin tukala olo. Hoikkana on kevyempää!

Jenkkakahvat ja vatsamakkarat ovat tosiasia, mutta niitä voi peitellä väljin vaattein, Jos niistä haluaa eroon, on voimisteltava ja syötävä vähemmän. Valintamme riippuu siitä, mitä preferoimme. Talvella kannattaisi myös käydä vaaálla, ettei kesä yllättäisi painonnousulla. Itsekin kannatan peiliin katsomista ja oman tyylin löytämistä. Kaikille löytyy kauniita vaatteita, ja omaa itseä pitää rakastaa sellaisena kuin on tai ellei, niin sitten muuttaa itseään haluamaansa suuntaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat