Maksavatko Huvila & Huussi -ohjelmaan osallistuvat todella itse remonttinsa? Tuottaja paljastaa 15 yllättävää seikkaa suosikkiohjelmasta

Huvila ja Huussi -kohde Heinolan Lusinasaaressa, Ilari ja Helena Johanssonin mökki. Kuva: Sanoma-arkisto / Lauri Rotko

Oletko sinäkin pohtinut, mitä Huvila & Huussi -ohjelman remontit maksavat? Entä jos lopputulos onkin pettymys? Metsästimme vastaukset näihin ja muihin televisiokatsojia askarruttaviin kysymyksiin. Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (37)

Hinta kiinnostaa.

Jos ohjelmassa mukana ollut haluaa paljastaa remontin hinnan, niin onko se sallittua? Monia katsojia kuitenkin kiinnostaa nimenomaan se, olisiko tuo mahdollista omalla mökilläkin budjetin puolesta. Kyllä raha ja hinnat ovat ne mitkä kiinnostavat ihmisiä. Helposti tulee ajatus, että joo joo, jos isket sen 80 000 niin taatusti saa muutosta. Mutta olisi kiva nähdä millaisia muutoksia tehdään sillä kymppitonnilla - tai allekin.

puutarhatäti.

Puutarha-alan ihmisenä, kerron oman näkemykseni. Tuo 80.00€ =hyvä summa, tehdä lähes mitä tahnsa, sillä 10.tonnilla saa kyllä kasveja, keskikokoiselle pihalle, mut ei sillä terassia saa! Mieti mitä nykyisin kaikki maksaa!

Voithan esittää tuotantoryhmälle, omat toiveet+suunnitelmat+kerrot budjetin, he tekevät tai ei....

Kateus

Kirjoituksessahan kerrottiin maksaa 10000-800000. Kerrotko sinä raha-asiasi koko Suomen kansalle? Tiedän, että työt masetaan itse, mikä ei ole halpaa esim. pihakohteissa joihin tuodaan työkoneita. Varmaan jokainen teettäis remontin ilmaiseksi, vai mitä. Juju on mielestäni siinä, että on ammattitaitonen suunnittelija ja ammattitaitoiset remontoija. Aina tai lähes aina kuulee, ettei ikinä olisi itse osannut näin suunnitella. Suunnittelu on kallista, ohjelmissa siitä maksetaan minimaalinen summa. Myös kaikista tavaroista saa jonkinlaisen alennuksen. Parasta on kuitenkin mennä valmiiseen kohteeseen. Aina ei kaikki loppupeleissä miellytä, mutta pieniä asioita voi muuttaa ja tosiaankin lopputulos riippuu budjetista ja niistä toiveista.

Vierailija

puutarhatäti. kirjoitti:
Puutarha-alan ihmisenä, kerron oman näkemykseni. Tuo 80.00€ =hyvä summa, tehdä lähes mitä tahnsa, sillä 10.tonnilla saa kyllä kasveja, keskikokoiselle pihalle, mut ei sillä terassia saa! Mieti mitä nykyisin kaikki maksaa!

Voithan esittää tuotantoryhmälle, omat toiveet+suunnitelmat+kerrot budjetin, he tekevät tai ei....

Joo, tuolla rahalla saa ammattilaisen tekeminä. Muuten kyllä kaiken tarvittavan vähän isompaankin pihaan saa murto-osalla tuosta summasta. 

Vierailija

Olen pitänyt selvänä, että tuotantoyhtiö maksaa remontin ja saa runsaasti sponssia niiltä (aina samoilta) firmoilta, joita ohjelmassa tuotesijoitteluna mainitaan ja näytetään.  

Olen siis päätellyt, että mökkeilijöillä ei ole kauheasti sanomista niihin masentavan sovinnaisiin sisustuksiin, joihin ohjelmissa päädytään. Ei mitään perhelle henkilökohtaista tai omaa. Vain se värimaailma: musta, valkoinen, harmaa! 

Varsinaisia kunnostustöitä talossa ja pihalla on kiva ja kiinnostava seurata. 

Kateus

Kannattaa hakea ohjelmaan ja budjetin joudut ilmoittamaan. Tiedän tapauksia, jotka ovat hakeneet pienellä budjetilla. Arvaa saivatko remontin? Ilmaisia illallisia ei ole olemassa valitettavasti.

Haparannalla asuva.

"pohjoisin kohde on ollut Jari Sillanpään mökkipiha Haaparannassa.”
Ei ole muuten Suomeen kuuluva tämä haparanda. Ihan Ruotsin maata on. Tornio on vieressä joka kuuluu Suomeen. Niin että ei ole suomessa tämä pohjoisin kohde teillä.

Inkku

Nimenomaan hinta kiinnostaisi. Tekisi ohjelmasta vieläkin kiinnostavamman!! Olisi kiva tietää, saako esim. 10000:lla jotain aikaiseksi vaiko vain montun pihaan:)

Vierailija

valitettavasti ei ole suomessa tv-yhtiöillä käytettävissään sellaisia budjetteja kuin esim. jenkki- tai brittiohjelmissa. Tämä on pieni maa ja resurssit sen mukaiset. Kymppitonnilla ei pihalla tai talossa vielä ihmeitä tee, se on faktaa. Siis silloin, kun työtä tekevät muut kuin pimeät työntekijät ja asiat tehdään suunnittelijan ohjeiden mukaan. Tottakai jokainen voi mökkipihaansa parannella tai sisustusta uusia niin, että naapurin Reiska tulee parin kossupullon hinnalla hommia tekemään. Sellaiset projektit vaan tuppaavat venymään vuosien mittaisiksi ja itsekin joudut sitä Reiskaa auttelemaan, siinä se kesä mukavasti vierähtää.

Hyvä ohjelma ja vuosia on jo tullut katsottua, kiva nähdä mitä saa aikaan rahalla ja ammattilaisten avulla. Eiköhän suurin osa tuohon osallistujista ole ihan tavallisia ihmisiä, ovat vaan säästäneet tai ottavat pienen lainan parannellakseen kesäpaikkaa. Ei se sen kummempaa vaadi, jättää vaan röökit kauppaan ja viinat Alkoon niin rahaa jää remonttiin!

osaan paremmin

totta ne  tv-ohjelmat mitkä tehdään ulkomailla niillä on aina  myös tietty summa millä tehdään se sanotaan ja  myös  ylimäärä yllätykset  kerrotaan, jos ei aloitus summa riitä.  ne on paljon mielen kiitoisempia ja ihmisläheisempiä ., ohjelmia . .  suomalaisten tekemät jäljennökset   on vain  tietyille tyypeille  ,ja ylimääräistä tarpeetonta roinaa lisätään./ostetaan.  ja kalleimmasta kaupoista. ja .aina jotain  joka ei sovi  suomeen  epäkäytännöllistä. . ja yhdessäkään suomen remppa ohjelmissa ei ole helppoja ylläpitosiivousta ajateltu  eli niin paljoa rahaa ei ole että  julkkis remppaa huolisin .   samoin kuin noi lehtien muodonmuutoksetkin   karseita vaatteita ,kaikilla .oletan että rahalla saa kaikkea kunnollista ja kaunista. ja toimivaa. .

Vierailija

Se, paljonko kuhunkin tosi-TV remonttiin on mennyt rahaa, ei ole kuitenkaan se summa, joka siihen todellisuudessa menisi omatoimisessa remontissa. Varmaan suurin osa tuotteista saadaan isolla alennuksella tai jopa ilmaiseksi, joten vaikka budjetti ja kulunut summa kerrottaisiin, se ei anyway vastaisi todellisuutta...

Kurppas

Musta harmaa valkoisen voi itse maalata jälkikäteen mihin väriin haluaa..

Hyvä ohjelma muutoin tämä. Kiva katsoa ammattilaisten työskentelyä ja miten ne hommat pitää tehdä

harmi vain että se eräs rouva ei enää ole suunnittelemassa pihoja ja sisustoja koska oli paras kaikista..(en muista rouvan nimeä, pitkä hoikka vanhempi henk.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat