Kommentit (3)

Kaija

Asuin paikkakunnalla lähellä Turkua, siellä taksikuskit olivat kovia juoru-ukkoja! En edes tiennyt heillä olleen vaitiolo-velvollisuus.69

rituli

Kaikista 'kovimmat', tietävimmät juoruajat ovat olleet vielä vuosia sitten taksit. Siis taksinkuljettajat. Enimmäkseen itse taksi-autoilijat, mutta kyllä se onnistui myös 'rengeiltä'.

Viime vuosina tilanne on parantunut asiakkaille mielyttävämmäksi, eli juoruaminen on jäänyt pois 'muodista' taksi-autoilijoilta. Lain tiukennus ja joissakin kaupungeissa tapahtuneet asikakkaiden juorujuttujen saattamiset lakimiesten ratkaistaviksi vähensi ja on vähentänyt tapauksia hyvin paljon.

Onhan asia itsestäänselvää, ettei taksinkuljettaja saa juoruta ja levitellä juttuja, mitä tapahtuu hänen autossaan kuljettaessaan asiakkaita kohteesta A kohteeseen B. Olkoon sitten 'akat' vieraissa tai 'ukot' huorissa, niinkuin sanotaan. ANTEEKSI TUO 'HUORA'-SANA, se on ruma, mutta ko tapauksissa juuri käytetty.

Toivon kaikille Suomen takseille hyviä ansaintapäiviä ja uuden taksilain tultua selviämään sen tuomista uusista koukeroista!

Eteenpäin elävänmieli, niin myös taksin ammatissa ja taksihenkiläkunnan käyttäytymisissä!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
TaksiDude

Kyllä sitä uusille kuskeille jotain pientä jäynää joskus tehdään...oli kerran taksikuskeja kahvilla ja siihen tuli uusi kuski...kundit kävi laittamassa isoja kiviä takapenkin jalkatilaan...sellaisia nyrkin kokoisia...kaveri ei huomannut mitään ja lähti ajoon...tuli eka asiakas ja avasi oven. Huomautti kuskille lattialla olevista kivistä ja kuski siihen" Niin..niitä tulee usein asiakkaiden kenkien mukana..."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat