Artikkelista: Ensikertalaisena osakekaupoilla – näin se käy

Kommentit (7)

Vierailija

Mitä ihmeen näpertelyä tuollainen on, pari kymppiä kuussa!? Säästäkää nyt hyvät naiset ainakin satanen kuussa, jos oikeasti haluatte että niistä säästöistä on eläkevuosina jotain iloa! Jos vähänkin katsoo mihin niitä rahojaan törsäilee, niin aivan varmasti sieltä löytyy nipistämisen varaa ilman että todellinen elämänlaatu heikkenee. Kosmetiikan ja käsilaukkujen hinnoista voi suoraan päätellä, kuinka helposti höpläytettäviä naiset ovat.

Vierailija

Menneisyys ei ole tae tulevasta, ota selvää yrityksestä ennen sijoituspäätöstä. Muuten sijoittaminen vaihtuu nopeasti ns. turskan troolaamiseksi.
Kulut on pidettävä max. 1% sijoitettavasta summasta, säilytyksestä en maksaisi. Sen saa mm. nordnetistä ilmaiseksi niinkuin reaaliaikaiset kurssitkin. Pörssi ei ole myöskään raha-automaatti, varaudu tappioihin.

Vierailija

"Osta nyt, saat osingot jo keväällä". Mikä etu tässä on? Naisellista logiikkaa? Mitä jos ostaisit keväällä juuri ennen osinkoja?

Tuolla strategialla kaupankäyntikulut vievät kaikki mahdollisesti tulevat voitot pitkäksi aikaa. Ensimmäisen kaupan kulut 2,7%. Ja jos ostaa vielä kahta osaketta loppurahoilla, niin kokonaiskulut on 4,8%. Ja samat kulut sitten myydessä.

On olemassa hyviä sijoittamiseen liittyviä kirjoja. Suosittelen.

Vierailija

"Oriola maksaa tänä keväänä hyvää osinkoa" - onkohan jutussa mennyt sekaisin Orion ja Oriola-KD? Noista ensimmäinen on se hyvän osingon maksaja ja lääkevalmistaja, jälkimmäinen on tukkukauppa- ja jakeluyhtiö. Yhteiset juurethan noilla on, mutta eri yhtiö, eri osake ja eri osinko.

Vierailija

En tiedä itkeäkö vai nauraa. Suosittelen kyllä osakesäästämistä, mutta tämän jutun perusteella ei perusasiat ole hallussa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat