Artikkelista: Mitä tehdä, kun puoliso tuhlaa?

Kommentit (2)

Vierailija

Hah, kyllä se on vaan nainen joka yleensä tuhlaa ja ostaa turhuuksia.

Huvittava on myös artikkelin alku: "Olemme urheilukaupassa siksi, koska MINÄ [nainen] tarvitsen sieltä jotain". Entäpä jos mieskin oikeasti joskus tarvitsee jotain?

Nainen voi muuten mennä ihan yksin sinne kauppaan, jos tarvitsee jotain, ja pelkää että mies ostaa omilla rahoillaan jotain "turhaa". Vai pitikö mies raahata kauppaan maksumieheksi?

Vierailija

minusta outoa että Ainolle ei tuntuneet mitkään neuvot kelpaavan... apua tässä kai oltiin hakemassa? no hyvä jos osaa itse paremmin.

Jethro ei mielestäni viitannut että Uljaksen pitäisi välttämättä maksaa tyttöystävän ostoksia, vaan että ennen kuin ryntäisi fleecen kanssa kassalle niin kattoisivat Ainon jutut.

en kyllä tiedä miten kaikki laskut ja kuukauden ruuat ostetaan tililtä jossa on 200e/kk, ja olisin itsekin suositellut laittamaan tilille enempi rahaa. mutta tuolle samaiselle tilille voisi molemmat kerätä lomarahojaan samalla periaatteella, olettaen että tiliä ei sitten tyhjennetä niihin ruokiin tms.

kodin seinälle voisi olla taulu johon teipataan laskut ja sovitaan että Uljas maksaa ne eräpäivään mennessä, tai kuun loppuun mennessä, siis tietyssä kuussa, vuorotellen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat