Sivut

Kommentit (35)

olio

Kirjahyllyt ovat kotoisia ja kauniita, jos niissä on siis kirjoja. Kohdasta 10 tulee mieleen tapavinkki vuosikymmenten takaa: On epäkohteliasta tutkailla kylässä isäntäväen kirjahyllyä. Ehkäpä tavat ovat jo väljentyneet ja ainakin isäntäväen johdattamana se on hyvä keskustelun aloittaja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hamstraaja

Kirjahylly luo kodikkuutta, tosin vie tilaa ( 10 metriä hyllyjä), mutta ilman ei voi elää. Kissatkin sivistyvät kun nukkuvat hyllyn päällä 😉

Vierailija

Missä mä sitten kirjojani pitäisin ellen hyllyssä? Tosi epäkäytännöllistä ja epäsiistiä, jos ovat laatikoissa, kasseissa ja pinoissa lipastojen päällä, kuten mulla tällä hetkellä remontin takia!

Hoo.Äm.

Yli neljä kymmentä vuotta ja liki neljä kymmentä metriä aivan ihastuttavia kavereita ja ystäviäni, minnekkä ne joutuisivat jos niitten hyllyn hävittämisen, voi eihän nyt missään tapauksessa

Hoo.Äm.

Yli neljä kymmentä vuotta ja liki neljä kymmentä metriä aivan ihastuttavia kavereita ja ystäviäni, minnekkä ne joutuisivat jos niitten hyllyn hävittäisin, voi eihän nyt missään tapauksessa, minne minun ystäväni joutuisivat?
Joku aika sitten poimin äspeeärrän roskalaatikosta ystävän, painos määrä oli 1000 kirjaa runoja ja mietteitä, ensimmäinen 100 kirjoittajalle, toinen 100 kustantajalle ja loput 800 niille jotka olivat halunneet ostaa kirjan, alku lehdellä oli kirjan kirjoittajan omakätinen singneeraus, Mika Valtari, kodin tämä ystävä minulta sai muitten ystäväin joukosta.

Joo.Äm.

Vanhin ystävä on jo melko vanha, painovuosi on kunnioitettava 1796 ja vieläkin sitä voi lukea, sisältö on ymmärrettävää ja oikeustajuista, kelpaa hyvin 2000 luvunkin lukijalle opastukseksi ja ohjeeksi.

Vierailija

Meillä on kirjahyllyjä. Paljon.
Ihan kaikkea ei todellakaan saa e-kirjoina, eikä ihan kaikki todellakaan löydy netistä. Niin se vain on.
Meillä on uudessa kodissa, johon tuota pikaa muutamme, seuraava jako: olohuoneessa iso kirjahylly, jossa ns. "arvokirjat" ja niihin liittyviä esineitä (ei turistikrääsää tai 'sisustustavaraa'), kirjastohuoneessa pääosa kirjoista ja työhuoneessa ammattikirjalliduus.
Molemmat meistä on kasvatettu niin, ettei kirjoja heitetä pois tai tuhota, vaan niille etsitään uusi koti. Näin on toimittu ja kirjoja on lähtenyt pakettiautokaupalla - lisää tulee koko ajan!

Vierailija

Voihan nenä! Kun päivät pitkät tuijottelee tietokonetta, puhelinta, telkkaria tai jotain muuta ruutua on rauhoittavaa ottaa käteen ihan oikea kirja, joita säilytetään kirjahyllyssä. Toivon, että vanhemmat lukevat edelleen lapsilleen iltasaduksi paperisia kirjoja, kaikella kunnioituksella e-kirjoja kohtaan. Kirjalla on lapsen käteen aivan oma tuntunsa, se on kiva ottaa käteen ja kääntää sivuja, selata taaksepäin.

Energian sitomisesta vapautumi...

Kirjoja voi lukea, omistamatta niitä. Käyttää senkin rahan, vaikka heikommassa asemassa olevien auttamiseen. Omistaminen on energian sitomista materiaan, vaikka kyse olisi niin tärkeästä asiasta, kuin kirjoista, joita ei onneksi tarvitse omistaa lukeakseen. Olen tainnut lukea niin paljon, että oppinutkin esim. tämän mitä kirjoitan, siis vapautua omistamisesta.

Arnaia

Mulla on kotona kolme lundiaa kirjoja, mutta montakaan kirjaa en ole viiteen vuoteen sinne ostanut - ainoastaan ruoka-, käsityö- ja lastenkirjoja. E-kirja nimenomaan lukulaitteella on niin kätevä, että siitä en enää pysty luopumaan: aina satoja kirjoja mukana missä vain, kevyt, valo yöläkin lukiessa, tekstin koon ja valoisyyden säätö, auringossakin voi lukea ilman häikäisyä. Kindlestä en enää luovu!

Lukutoukka

Kirjahylly on tarpeellinen tai useampikin hylly. Missä ihmeessä niitä kirjoja muuten säilyttäisin. Jonkin verran olen kirjoja laittanut kiertoon kun hyllyt olivat liian täynnä.

Vierailija

Itselläni kirjat ovat toki hyllyssä. Ei väri- eikä aakkosjärjestyksessä. Vaan uskonto, historia,elämänkerronnat, romaanit etc. Ja kaikki se koneella aakkosissa, jotta tiedän että en hanki samaa uudestaan. Muuton yhteydessä, oli pieni pakko käydä läpi koko kirjasto ja pienentää se. Kuuntelin mikä kirjoista edelleen kertoi tarinansa säästin ja "tyhjän"puhujat annoin sairaalaan jossa tiesin olevan kirjapulaa. Hyvä vinkki älä hävitä paperikirjaa, se tuoksuu, se tuntuu ja se kertoo tavalla minkä kylmä ruutu ei ikinä tee. Toivon että annoin jollekin tukeni joka, haluaa säilyttää kirjansa. Kuulin kerran aviomiehen kertovan kuinka vaimo oli heittänyt kaikki kirjat, koska ne keräsivät pölyä eikä vaimo enää jaksanut niitä pyyhkiä. Surullista......

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat