Nyt kiusallisella hiljaisuudella ja välttelevällä katseella on nimi! 6 tapaa, joilla sinäkin syyllistyt mikroaggressioon

Elefantti huoneessa saattaa olla niin hienovarainen, että sitä ei huomaa itse. Kuva: iStock

Stereotyyppiset oletukset ja vahingossa suusta päässeet sammakot saattavat loukata. Jos mikroaggression saa kiinni tuoreeltaan, tilanne on vielä pelastettavissa.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vierailija

Tässä maailmassa ei kukaan voi elää ilman, että kokee joitakin negatiivisia tunteita. Olisiko se mahdollista mitenkään hyväksyä?

Vierailija

Loukkaannutaan ja puolestaloukkaannutaan. Siinä päivän trendi. Leikkipuistoissa olevat puutkin halutaan jo ympäröidä pehmusteilla etteivät lapset satuta itseään. Tämä on tosi. Miten meistä näin avuttomia on tullut? Kyllä maailma pitää pystyä kohtaamaan sellaisena kuin se on. Ei pumpuliin kääriytyminen tai vaaleanpunaiset lasit silmillä ole mikään ratkaisu. Eikä myöskään se, että aikuisia ihmisiä pidetään jonain pikkuvauvoina. Nyt vähän ryhtiä tähän touhuun hyvät ihmiset!

Tätä vain ihmettelen

Juu, kyllä, poistetaan vaan kaikki tahattomatkin negatiiviset kokemukset että ihminen ei enää koskaan tunne luonnollista ja terveellistä pettymystä silloin tällöin. Aina kun asiat eivät voi olla pelkkää iloa ja onnea. Nyt keksitään normaalille käytökselle jolla ei ole edes ketään tarkoitus loukata uusi ja hienoa nimi, jolla lisätään vain normaalien ihmisten syyllisyyttä. Miten ihmisitä todella on tullut näin avuttomia?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat