Teinilehti?

Vierailija

Onneksi Me Naiset lehden tilaukseni päättyy aivan kohta.
Olen tullut siihen johtopäätökseen, että lehti on suunnattu yli-ikäisille teinitytöille, ei aikuisille naisille.
Meikkejä, halvan näköisiä vaatteita, seksiä, kaikkea tuota, viikosta toiseen.

Uusimmassa numerossa oli pohjanoteeraus, "Mitä pannaan pyörimään", sivulta 66 alkaen.
Ketä oikeasti kiinnostaa jonkun pariskunnan seksitouhut, videot ja lelut.
Siis ihan oikeasti, ketä kiinnostaa.
Tosi tyhmää myös siltä pariskunnalta antaa moinen haastattelu.
Itsensä julkista häpäisemistä, tietentahtoista nöyryyttämistä.

Jokainen sekstailee tavallaan, ei siitä tarvitse lehdissä kirjoittaa.
Ketä OIKEASTI tuollainen tieto kiinnostaa?

T: Aikuinen nainen joka kaipaa älyllistä naistenlehteä

Kommentit (10)

Vierailija

Erittäin hyvä ja napakka mielipide, jonka aikuisena naisena jaan! Mutta pahinta on, että myös +40-vuotiaille tarkoitetut, nimeltä mainitsemattomat lehdet ovat täynnä tätä samaa huttua ikään kuin olisimme infantiilejä! Missä todellinen vaihtoehto meille?

Vierailija

Minäkään en jatkanut päättynyttä Me Naiset -tilaustani alaspäin menneen sisällön takia. En tunne eläväni samanlaista elämää kuin joka lehdessä vuoron perään haastatellut "erikoistapaukset". En halua tilata lehteä, jonka olemassaoloa lehtikorissani häpeän.

Vierailija

suosittelen Huili nimistä eläm'ntapa lehteä... se on kraft&kulturin asiakaslehti mut ostaa voi ainakin akateemisesta. Se ei ole varsinaisesti naistenlehti...enemmänli sukupuolineutraali....paljon luettavaa...eu seksivinkeejä....tsekatkaa

Vierailija

Minä kyllä kaipaisin jotain muuta kuin hömppälehteä.

Me Naiset oli vielä jokin aika takaperin ihan luettava, ja huomattavasti parempi kuin kilpasiskonsa Anna, nykyisin on vähintäänkin yhtä huono ja sisällöltään mitätön.

Joku tuossa heittikin ET-lehden "kehiin", no ainakin se on paljon asiallisempi ja sisällöltään houkuttevampi kuin Me Naiset nykysisällöltään.

Aikuisena naisena lukisin mielelläni lehtä joka ei olisi pelkkää hömppää, kuten Me Naiset nykyisin on, eikä myöskään pelkästään ET-lehden kaltainen. Joku välimuoto näiden kahden lehden suhteen olisi varmaankin sitä mitä haen.

En malta olla viisastelematta sinulle, 29.06.2011 19.07, kirjoittaja joka takerrut erään kirjoittajan tekemään pieneen kirjoitusvirheeseen, luepas oma tekstisi uudelleen läpi ja kerro mitä mahdatkaan tarkoittaa lauseella" ERI kaiken tarvitse olla niin vakavaa"?
No ei tämäkään sitä ole ;)

T: Aikuinen nainen joka kaipaa älyllistä naistenlehteä

Vierailija

Tyypillinen Me Naiset -lehden lukija taitaa tätä nykyä olla 29.06.2011 19.07 kirjoittaneen henkilön kaltainen saivartelija, joka kehottaa kanssasisariaan lukemaan Aapista mitättömän kieloppivirheen vuoksi. Siis juurikin joku ilkeämielien teini, joka ei kykene rakentavaan keskusteluun vaan tyytyy nälvimiseen. Me Naiset taitaa tosiaan olla nykyään teinilehti!

Vierailija

Löytyy sellainen lehti, joka on aikuiselle naiselle +50 ja takaikärajaa ei ole, mutta se on ruotsinkielinen ja ruotsalainen M-Magasin. Kunpa joku ottaisi mallia siitä lehdestä.
Se on oikeasti aikuisille naisille.

Vierailija

Otamme mielellämme vastaan juttuvinkkejä ja kehitysehdotuksia joko nettisivuilta löytyvällä palautekaavakkeella tai sähköpostitse menaiset(at)sanomamagazines.fi.

Arvon toimitus, tässäkin keskustelussa niitä pyytämiänne kehitysehdotuksia on mainittu, jos vain jaksatte lukea läpi. Lisäksi täällä toisaalla on ollut hyvä ketju, kenen haastatteluja lukijat eivät halua lehteen. Mielipiteitä on tietenkin monia, mutta näköjään yhteistä monille viesteille on, että pintaliitäjätyrkkyjä ei haluta lehteen vaan tavallisten ihmisten tarinoita. Kunpa toimitus vähän lukisi täällä verkossakin annettua palautetta. Lehdessä palautesivulla julkaistaan vain ylistävät kommentit.

Komppaan tämän ketjun aloittajaa. Omakin tilaukseni loppuu nyt toukokuussa. Lehti on aivan täynnä muotijuttuja ja vaatemainoksia. Niiden yli kun hyppää, luettavaa jää aika vähän. Siis oikeasti kuka normaalitöissä käyttää päivittäin jotain ylihintaisia minimekkoja ja kummallisia vaatteita, joita lehdessä sivukaupalla esitellään? Moni meistä on töissä, joissa pukeudutaan siisteihin, neutraaleihin ja asiallisiin vaatteisiin, ei mihinkään lehden esittelemiin tyrkkyasuihin. Aikuinen nainen harvemmin baareissa liehuu, joten bilevaatevarasto on aika pieni.

Mm. epäolennaiset-sivua en ole enää aikoihin lukenut; se on mielestäni erinomainen esimerkki lukijoiden aliarvioinnista. Lisäksi loputtomat meikkivinkit ja hiustenlaittojutut kuuluvat ennemmin johonkin Demiin (onko se lehti vielä olemassa, en tiedä).

Älyllisessä naistenlehdessä on mielestäni huomioitu myös raha, työ ja taloudenhoito laajemmin kuin vain satunnaisesti joskus. ET eli enemmän tarinoita ei nyt ole lainkaan huono lähtökohta, vaikka täällä sitä sarkastisesti ehdotettiinkin. Inhimillisen tekijän -tyyppisiä tarinoita ja haastatteluita tavallisista ihmisistä. Tietenkin siellä on paljon rankkojakin tarinoita joukossa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat