Artikkelista: Tätä häpeän naisessani – miehet kertovat

Kommentit (12)

Vierailija

""Ailahtelevuus. Tehtiin remonttia, ja vaimo oli jo hyväksynyt itse valitsemansa kaakelit. Seuraavana päivänä hän sitten vaati minua soittamaan remppamiehelle jollain tekosyyllä, että homma pitää tehdä uusiksi. Hävetti soittaa, kun tiesin, että kyse oli vain hetken mielijohteesta, joka menisi ohi, jos vaimo malttaisi odottaa ja katsella lopputulosta pari päivää."
Jouni, 31"

Siis tää ei voi olla totta onks tollasia miehiä olemassa oikeesti?

Vierailija

Moni nainen voisi tätä lukiessaan miettiä miksi Suomessa on euroopan eniten naisia sinkkuina. Turha äksyily ja kohtausten aiheuttaminen vieraiden nähden on äärimmäisen noloa.

Vierailija

Kiitän jokapäivä sitä ihmeellistä voimaa joka johdatti nykyisen vaimoni luokseni.Aiemmat suhteet olivat juuri tuota kaikkea mitä jutussa kerrotaan.
Kunnioitus kumppania kohtaan katoaa nopeasti kaikenmaailman temppujen myötä.
Kaakelitarinan miehen käytös on uskomatonta luettavaa.Vaimo on pukenut hepun potkuhousuihin.

Vierailija

Suomalaisessa naisessa ei juuri muuta olekkaan kuin häpeämistä. Äärimmäinen itsekkyys, huono itsetunto, minäminäminä-asenne joka oikein paistaa läpi kaikessa.
Kaikista pahita on se, miksi se ottaa AINA ja KAIKEN henkilökohtaisesti. Suomalainen nainen luulee todellakin että maailma pyörii vain ja ainoastaan hänen pienen napansa ja ison mahansa ympärillä.
Perusteelllinen syhteellisuudentajun puute ja täydellinen kyvyttömyys objektiivisuuteen.
Ja ne surkeat käytöstavat johtuvat tietysti edelläluetelluista asioista.
Paraskaan ulkonäkö ei auta jos kasvatuksessa on tehty perusteellisia virheitä. Niitä ei enää vanhemmiten korjata.

Vierailija

Miehet eivät ota niin paljon itseensä. Nainen saattaa löytää ties mitä piilovihjauksia ihan asiallisesti heitetystä neutraalista kommentistakin, joka ei välttämättä edes liity häneen. Ja sitten alkaa se oikuttelu ja mykkäkoulu, joka myöhemmin laitetaan hormonien, kuukautisten ja ties minkä piikkiin.

Vierailija

Naisissa ja miehissä on molemmissa vikoja, koitetaan tulla toimeen keskenämme, jokainen voi pyrkiä tsemppaamaan ittensä kanssa ja pyytää anteeksi kun mokaa..kun molemmat tekee niin, tapahtuu huimaa edistystä parisuhteessa! Ei jaksa tuhlata arvokasta elämää "naiset sitä miehet tätä" valittamiseen.  t.onnellisesti naimisissa oleva nainen

Ps. Nuo menaississa julkaistut miesten kommentit oli kyllä mietittyjä ja rakentavia!

Vierailija

vaimo on kuin lehmäntatti! jatkuvasti julkisuuden kipeä ja haluaa keikistellä tiedotusvällineissä yms. hän luulee olevansa kuningatar ja kaunis,älykäs yms...ilmeisesti narsistinen persoona? leuhkii tienaamiaan rahoja ja kehuu paljonko voi tunnissa tuhlata! HÄVETTÄÄ Totisesti vaimo on oikeasti vanha 45v ,läski ja tyrkky akka!!! ero vireillä

nimim.Hausjärvi Ryttylä city

Vierailija

Voi Sami Sami... En tunne yhtäkään naista joka ei jakaisi läheisimpien ystäviensä kanssa ihan kaiken. Siis ihan kaiken. Hyvät ja huonot hetket. Mitä ihanaa mies on tehnyt ja mistä on riidelty. Nainen tarvitsee ystäviensä "tuen" kaikenlaisiin tilanteisiin...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat