Artikkelista: Vaihtoviikko: Luomukokkaaja ja einesäiti vaihtoivat osia

Kommentit (7)

Vierailija

"Olen maailman taitavin kätkijä: sieniä inhoava mieskin syö yleensä tietämättään kantarelleja ja tatteja."

Onko miehesi pyytänyt sinua piilottamaan ruokaansa sieniä? Mikäli ei ole, tämä on todella törkeää toimintaa.

Vierailija

Olipa huonosti toteutettu eineskokkaajan osalta. Jo on kumma, jos ei voi edes yhtä viikkoa laittaa ruokaa, vaikka on ilmoittautunut tuollaiseen juttuun mukaan. Vähän yritystä peliin...

Vierailija

On todella todella harmillista että joku äiti haluaa syöttää lapsilleen myrkyillä pumpattua "ruokaa" jossa ei ole mitään ravintoaineita, eikä oikeastaan mitään tekemistä ruuan kanssa, pelkkää huonosti sulavaa mahan täytettä! ja ravinnosta kun pitäisi saada lapsille mahdollisimman hyvät rakennusaineet. se, että perhe on vielä pysynyt terveänä ei tarkoita etteikö myöhemmin kasvaimien yms ja puutostilojen riski olisi hälyyttävä! nyt järki käteen!!!!

Vierailija

Samaa mieltä. Jos on hankkinut lapsia, pitäisi heidät hoitaa ja ruokkia myöskin kunnolla. On helppo vaientaa omantunnon ääni, kun aika ja energia ei tahdo riittää: "Einesruuat ovat tutkittuja tuotteita, säilöntäaineiden on sanottu olevan vaarattomia, kaikki muutkin syövät niitä, jne. jne." Tosiasiassa lisäaineiden yhteisvaikutusta ei ole kukaan tutkinut; ne ovat tikittävä aikapommi, missä koekaniinina on kokonainen sukupolvi. Yksi eines saattaa sisältää kymmeniä lisäaineita, joista vain muutama on ruuan säilymistä varten - loput parantavat väriä, makua, koostumusta jne. Suosittelen kaikille eines-äideille lukemiseksi "Petos lautasella" kaltaisia opuksia. Toinen ongelma on se, että valmisuokien energiatiheys on surkea, jonka vuoksi ne eivät vie nälkää ja turhia kaloreita pitää syödä enemmän. Kolmas epäkohta on ravintoaineiden puuttuminen, jotka tuhoutuvat valmistusprosessissa, mikäli niitä on alunperin paljoa ollutkaan. Valmisruokaa kun jatketaan sekoittamaalla joukkoon vettä tai muuta höttöä ja kuorrutetaan lopuksi kemikaalikoktaililla, jotta siitä saataisiin syötävän näköistä ja makuista. Tärkeiden ravintoaineiden puute ja lisäaineet aiheuttavat sairauksia, flunssia, korvatulehduksia ja allergioita.

Vierailija

Niin, vinkkinä vielä kiireisille eines-äideille: Ruokaa voi laittaa isoja määriä kerrallaan, jolloin samaa ruokaa voi lämmittää seuraavana päivänä. Näin joka toinen päivä jää "vapaapäiväksi". Ruuanlaittoa voi myös jakaa isän ja/tai vanhempien lasten kesken. Äidin ei tarvitse yksin raataa koko iltaa keittiössä; esim. perunat voi kuoria joku toinenkin ja tiskausvuorot jakaa perheenjäsenten kesken. Laatikkoruuat ja keitot ovat helppoja ja nopeita ruokia. Puuro, perunat ja leipä taas ovat edullisia aineksia. Pakastinta kannattaa hyödyntää.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat