BSB Finland ry

Vierailija

BSB Finland ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on tuoda entistä paremmin yhteen suomalaisia Backstreet Boys -faneja ja pitää huolta siitä, ettei kyseinen bändi täällä pohjolassakaan pääse unohtumaan. Liity nyt jäseneksi ja saat tietoa viimeisimmistä BSB-uutisista ja pääset mukaan tapahtumiin! Kaikkien kesäkuun loppuun mennessä liittyneiden kesken arvotaan BSB:n This Is Us -albumi. Meneillään on myös logokilpailu, jossa voit voittaa sekä levyn että vuoden jäsenyyden yhdistyksessä. Lisää tietoa löydät nettisivuiltamme:

www.bsbfinland.net/

http://www.facebook.com/pages/BSB-Finland-ry/123147327704805

http://twitter.com/bsbfinland

Kommentit (1)

Vierailija

BSB Finland ry:n jäsenyys on nyt täysin ILMAINEN!

Liittyminen yhdistykseen on helppoa. Liityttyäsi pääset osaksi Suomen suurinta Backstreet Boys -faniyhdistystä, pääset osallistumaan järjestämiimme kilpailuihin ja arvontoihin, saat halutessasi sähköpostiisi kuukausittain koonnoksen viimeisimmistä BSB-uutisista, sekä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua miitteihiin ja muihin tapahtumiin.

Liittyminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@bsbfinland.net ja kertomalla viestissä koko nimesi, ikäsi ja paikkakuntasi. Tarvitsemme edellämainittuja tietoja mm. miittien ja muiden tapahtumien suunnitteluun. Liittymisen jälkeen jäsenyys jatkuu automaattisesti niin kauan, kunnes itse katkaiset sen.

http://www.bsbfinland.net/
http://www.facebook.com/pages/BSB-Finland-ry/123147327704805
http://www.twitter.com/bsbfinland

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat