Innokkaita valokuvaajia?

Vierailija

Moikka, löytyykö palstalta muita innokkaita valokuvaajia? Olisi kiva saada vähän mielipiteitä erääseen kilpailuun liittyen: http://brandaaprovinssi.fi/?link=02360 Siinä haetaan siis uudenlaista näkemystä maaseudusta. Oman kiinnostuksen herätti erityisesti tuolla sivustolla mainittu asia että maaseutu voi löytyä myös "gourmetravintolan lautaselta".

Tykkään käyttää paljon luomuruokaa ja kotimaisia tuotteita. Toivottavasti onnistuisin nappaamaan kesän aikana täydellisen kuvan niihin liittyen. Millaisella kuvalla te osallistuisitte?

Kommentit (4)

Vierailija

Nappaa maaseudusta tai luonnosta jokin yksityiskohtainen kuva. Etsi uusia kuvakulmia. Luonnossa on paljon muutakin kuin pelkkä maisema. Tutki kuvausaluettasi rauhassa ja tarkkaan, koskaan ei voi tietää mitä löytää. Esim. lehmistä ja muista maaseudun eläimistä voi saada hienoja kuvia kun keskittyy yksityiskohtiin, ei itse eläimeen :)

Vierailija

Ruoka on kyllä hyvä kuvauskohde mielestäni, sekä kaikki asiat jotka ovat "kotoisin" maalta muttei suoranaisesti kuvassa ole maaseudulla, esimerkiksi traktori kaupungissa? :)

Vierailija

Mietin Brändää Provinssi valokuvauskilpailun ideoita. Miten ja mistä saisi napattua kuvaksi esimerkiksi 24 h Yöttömän yön kansainvälinen kalastuskisa: Fish until you drop? Vielä olisi pari viikkoa aikaa osallistua

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat