Matkustelua pienellä budjetilla, uusia kokemuksia ja yhteistyötä!

Vierailija

Matkustelua pienellä budjetilla, työskentelyä ulkomailla, tutustumista paikallisiin kulttuureihin, kielen oppimista, uusien taitojen kehittämistä, yhteistyötä, uusien ystävien löytämistä ….. Workaway.info:n kautta.

Sivusto matkailijoille, seikkailijoille ja niille jotka haluavat kokea jotain uutta ja ikimuistoista.
Paikalliset perheet, yritykset ja yksittäiset henkilöt kaipaavat sinun apuasi erilaisiin työtehtäviin. Muutaman tunnin ahkeralla työskentelyllä saat vastalahjaksi ruoan ja majoituksen. Lisäksi pääset tutustumaan paikallisiin ihmisiin ja elintapoihin. Voit lähteä reissuun yksin, kaverin tai jopa perheen kanssa.
Työtehtävät vaihtelevat laajasti puutarhatöistä lastenhoitoon, rakentamisesta tietokoneella työskentelyyn ja eläinten hoidosta ostoksilla käymiseen.
Halusitpa sitten työskennellä Euroopassa, tutustua Eteläafrikkalaiseen kulttuuriin tai viettää aikaa Australiassa, Workaway.info:n kautta voit tehdä sen pienellä budjetilla ja mielenkiintoisesti. Lähde matkaan jo vaikka heti ensi viikolla!

http://workaway.info

Kommentit (1)

Vierailija

Reissuunlähtömietteitä: tuo Workaway-sivusto kuulostaa ihan mahtavalta; mutta palautteita lukiessa epäilys heräsi että ehkä liaankin mahtavalta. Nimittäin aika kauan vietin niitä lukiessa, ja kaikki palaute oli niin ylimaallisen hyvää, että heräsi epäilys; kuinka kaikki on niin täydellistä? Jo normimatkoilla tulee kokemuksia, joita ei niin tee mieli hehkuttaa, saati sitten poikkeusoloissa. Kaikki ei voi mitenkään mennä aina niin nappiin. Onko negatiiviset kokemukset poistettu workawayn sivuilta? 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat