Artikkelista: Pirkko Hämäläinen & Kirsti Simonsuuri: "Suunnittelemme jo häitä"

Kommentit (15)

Vierailija

Käsittämättömän ja odottamattomankin hieno yhteiskunnallinen kannanotto MeNaisilta. Ja vielä tyylillä tehty juttu kokonaisuudessaan. Onnea pariskunnalle ja MeNaisille: jatkakaa samaan malliin, kiitos!

Vierailija

Miksi lesboudesta ja homoudesta tehdään nykyään niin iso juttu ja näitä juttuja on joka lehtien sivuilla ja telkkarissa. Taitaa olla muotivillitys.

Vierailija

Niin oiskohan koko maailma muuttunut ei olla enään niin kaavoihin kangistuneita, uskalletaan puhua asioista joista ennen vaijettiin ja tunteet peiteltiin ja elettiin vaan ns. pakkoavioliitoissa...ja niinkuin käskettiin.
Nyt on puhelimet kaikilla on tietokoneet kaikki suhteet on helpompi pitää yllä ja piilossakin jos niin tahtoo.
Eikö ole parempi kun asioista jotka on olemassa puhutaan kuin että vaijetaan ja annetaan tunne että se on väärin ja minun tapani on elää oikein, annetaan ahdistukseen aihe , jos rakastaa toista se ei katso sitä mitä sukupuolta se on vaan tunne ratkaisee se ihminen joka siinä on.. ja Rakkaus että sen voi tuntea on ihana asia.

Vierailija

Kirjoita tähän kommenttisiKaksi kaunista naista ! Paljon onnea heille jotka on osana tuulettamassa ahdasmielisiä ja heitä jotka horisee ikivanhoja raamatun säkeitä .Nämä höpisiät yrittävät vaan vallanhimoissaan pöngittää omaa saemaansa yhteiskunnassa uskonnon varjolla.

Vierailija

Mahtavaa Pirkko ja Kirsti! Sydämelliset Onnittelut rakkautenne johdosta!
Näytätte kuvissa maailman rakastuneimmalta parilta, kiva katsoa. Koskakohan maailma muuttuu ja ymäärretään, ettei sukupuolella ole mitään väliä, jos kaksi ihmistä on luotu toisilleen!!

Vierailija

Minun mielestäni kannattaa ainakin ottaa huomioon jälkikasvun mielipide.
Tästä tapauksesta en tiedä. Mutta kun Ruotsin Eva-julkkikset avioituivat, lapsia
kiusattiin koulussa. Ei siis edes Ruotsissa oltu suvaitsevaisia KÄYTÄNNÖSSÄ.
Jos on epäilystä siitä, että muut kärsisivät suhteen julkistamisesta, kannattaisi pitää
matalaa profiilia ja pysyä kaapissa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat