Kimi Räikkönen Linnan pukukuningattareksi äänestetystä Minttu-vaimostaan: ”Hän näyttää hyvältä, kuten aina”

”Kimi on paras mahdollinen isä lapsillemme”, Minttu Räikkönen tuumi Kimi vierellään. Kuva: Jonna Öhrnberg

F1-kuljettaja Kimi Räikkönen kuului vaimonsa Minttu Räikkösen kanssa Linnan seuratuimpiin vieraisiin. Mintun puku äänestettiin Ylen sivuilla Linnan kauneimmaksi.Lue koko juttu

Kommentit (4)

mummeli 69

upea pari! ihailtavaa että ovat tervehenkisiä, eivätkä ole tuputtamassa  suureen ääneen mielipiteitään ja asioitaan maailmalle! kaikkea hyvää koko perheelle! monet nuoret saisivat ottaa opikseen heistä!

Näin se vaan on

Tavallisen näköinen typykkä, josta ammattilaisten avulla saa ns. näyttävän. Tosin eniten näyttävyyttä tuo se mies käsipuolessa, eihän kukaan tästä naisesta olisi kiinnostunut, jos hän ei olisi saanut napattua Räikköstä. Saavutus tosin sekin. Itse arvostan naisia, jotka ovat ihan omine saavutuksineen saaneet menestystä. Tosin heitäpä harvoin juorulehtien sivuilla tapaa.

Mammasti

Kyllä monesta tavallisesta typykästäkin saa näyttävän näköisen ammattilaisen avulla. Kyllä Minttu on ihan näyttävän näköinen nainen luonnostaankin ja rakkauden kohde sattuu nyt olemaan Räikkönen. Sitäpaitsi, hän on vielä nuori. Ehtii hankkimaan omat saavutuksensa, kun lapset ovat kasvaneet.

linssilude

Paljonko rouva maksoi jotta lehdet hänet raakasivat illan (mahtavaksi :-) kuningattareksi! Linnassa oli paljon upeampia daameja kuin tuo linssilude. Säälittää...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat