Jonossa etuilijat tuhoavat ihmiskunnan

Jonossa etuilijat tuhoavat ihmiskunnan

Näyttelijä Ulla Virtanen seisoo perässäsi jonossa. Kuva: <span class="photographer">Juha Salminen</span>

Vaikka ohitus vaikuttaa pieneltä asialta elämässä, se kertoo ihmisestä paljon, Ulla Virtanen kirjoittaa.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Hurja

Hienoa, että valvoit järjestystä: en asu Suomessa ja matkustan työni vuoksi paljon. Jonottaminen toimii erinomaisesti Briteissä ja USA:ssa: Suomessa hotellien virkailijat eivät välitä ollenkaan vaikka varmasti ovat tietoisia ‘ohikkaista’ esim hotelliin saavuttaessa tai lähtiessä. Pidän puoleni ja henkilökunta ei mielestäni suhtaudu asiaan asiallisesti- valitettavasti Scandinavit ovat huonoimpia kiire tilanteissa esim: lentokoneissa ottamaan huomioon kanssa ihmiset:

Vierailija

Kaiken pahan alku ja ihmisten hirveydet ovat todella lähtöisin siitä, että ei ylennetään itsensä muiden ylitse.
Jos ei halua 1-vuotiaan taaperon jonottavan puoli tuntia maalausta, silloin hän on liian pieni siitä ymmärtämään eikä hän tarvitse maalausta.

Ikä ei saa olla syynä kohdella väärin ketään. Se tuhoaa maailman ja on ihmiskunnan syöpä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Onkohan Ulla sellainen täysverinen märehtijä jota jää tuollainen asia kalvamaan pitkiksi ajoiksi, ehkä sillä on myös näyttelijöille tyypillinen hyvä muisti ja muistaa tuon etuilijan kymmenenkin vuoden kuluttua alkaen huutaa sille  pää punaisena jossain Lidilissä kun näkee sen, että: m***'u ohit minut kuin pullopersesika lentokentän jonossa! johon toinen ehkä vastaa(luultavasti ei kuitenkaan) ai anteeksi koska kun en ollenkaan muista? Ulla: no tanan kele! vuonna 2017!

Asiaahan se Ulla silti kirjoittaa ja tuollainen jää vaivaamaan, olen itse hieman samanlainen tai ehkä kaikki muut ovat paitsi nuo röyhkeät pikku-natsit... Olisi vain niin paljon helpompi kun osaisi antaa tuollaisten asioiden valua kuin veden hanhen selästä niille sijoilleen.

Itse pelkään ehkä eniten tuollaisessa tilanteessa kun joku pikku-hitler alkaa öykkäröidä ohitella tuijotella silmiin tai muuten uhitellen lässyttää, että menetän itsehillintäni ja leivon  oikein kunnolla turpaan vajoten samanlaiseksi paskiaiseksi- se olisi joskus vain niin helppoa antaa mennä ja... Toisaalta, kyllä ne sitten ensimmäisenä sääntölaatikolla olisivat itkemässä sääntöjen lakien perään.

Tuollaiset tyypit eivät ehkä tiedä miten lähellä he toisinaan käyvät tiettyjä rajoja vai onko niin että ne tietävät hyvinkin tarkkaan. Luultavasti niillä kuitenkin ennemmin tai myöhemmin arviointikyky pettää tilanteessa ja heille tulee ongelmia joista ei mutisemalla anteeksipyyntöjä selviä.

*huoks* nyt alkoi myötätuttaa koko maailma. Lähden katselemaan kissavideoita.

Vierailija

No huh, oletko käynyt esim. Intiassa? Tungosta piisaa. Ihan sama jos joku länsimainen kiilaa tommosessa sun kuvailemassa lentokentän tilanteessa edelle. Lähinnä naurattaa mokoman pellen puolesta. En usko että he mitään maapallolle merkittäviä päätöksiä tekee. Lentokentällä nyt yleensä joutuu odottamaan yhteiskuntaluokasta riippumatta, mut yleensä suht mukavissa olosuhteissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat