eikö kiinnosta vai pakeneeko vain?

Vierailija

Tapasin harrastusten kautta miehen puoli vuotta sitten. Aluksi välillämme oli vain kaveruutta, näimme harrastusten parissa, mutta muuten emme pitäneet liiemmin edes yhteyttä. Näkemiset oli satunnaisia, välimatkaa meillä oli muutama sata kilometriä.

Kun olimme nähneet useamman kerran, alkoi mies ottamaan minuun yhteyttä. Yhteydenotot tiheni, näkemiset tiheni ja ilmassa oli puolin ja toisin flirttailua. Päädyimme suutelemaan, jonka jälkeen tilanne jatkui niinkuin ennenkin. Mies kävi päiväseltään luonani ja kaikki meni hyvin ja meillä oli mukavaa. Jatkoimme edelleen yhteydenpitoa kuin ennenkin.

Nyt menin itse miehen tykö. Olin viikonlopun miehen luonna ja mielestäni kaikki meni suht koht hyvin. Vietimme aikaa yhdessä, katsoimme elokuvia, juttelimme, nautimme toistemme läheisyydestä ja päädyimme sänkyyn. Seksi ei sujunut, minun puolelta ainakin oli älytöntä jännitystä ilmassa (entiset suhteet).

Kun palasin kotiin. Yhteydenpito jatkui, ei enää päivittäisenä, mutta jatkui kuitenkin. Olin aistivinani mieheltä etäisyyden ottoa, kysyin onko välimme kunnossa. Olivat kuulemma. Näimme illan vietossa, pussailimme, halailimme ja juttelimme. Pidimme viikon jälleen yhteyttä noin joka toinen päivä. Sitten kun näimme, mies oli todella etäinen ja minusta tuntui, että hän jopa pakoilee minua. Ilmoitin miehelle, että haluan tietää, mitä hänen päässään liikkuu, että tiedän, millä mielillä itsekkin olen jutussa mukana. Mies ei halunnut puhua, aiko soittaa seuraavana päivänä. Soittoa ei kuulunut, laitoin hieman tylyn viesin, jossa kerroin ymmärtäväni kyllä näinkin. Seuraavana päivänä mies otti yhteyttä ja kerto, että pidemmälle vievää kipinää jutussa ei ole, mutta muuten ei osannut sanoa, mikä puuttui, miksi yhtäkkiä tilanne muuttui....siis ei osannut sanoa yhtään mitään, eikä muka ymmärtänytkään mitään!Tilanne jäi siis minun mielestäni melko "ilmaan roikkumaan".

Nyt kun näimme. Tilanne oli ahdistava. En tiennyt, miten toiseen suhtautua. Havaitsin heti alkuillasta, että toinen välttelee minua ja tilannetta. Ehkä neljän tunnin päästä, tulimme suoraan kohdakkain, jolloin mies tarttui minua olkapäästä ja tervehti. Myöhemmin vaihdoimme muutaman sanan -ilmoista! Alkuillasta luulin jo, että toinen ei halua edes tuntea. Kaverini totesivat minulle vain, että mies katselee mua (sain itsekkin hänet siitä muutaman kerran kiinni, jolloin mies käänsi heti päänsä muualle). Tilanteesta tuli kaikin puolin outo!

Miksi mies lopetti tapailun kummasti (?) kun kyselin hänen ajatuksiaan?
Miksi mies kuitenkin väitti, että ennen viikonloppua oli vielä ollut hommassa tosissaan?
Miksi viikonlopun jälkeen mies piti yhteyttä jos halusi lopettaa?
Miksi piti yhteyttä, mutta vältteli sitten kun nähtiin?
Miksi nyt katseli jos ei kerran kipinää tunne?

Kommentit (6)

Vierailija

Lainaa kirjastosta kirja "Säännöt" . Siinä kaksi kirjoittaja-naista kertoo, miksi miehen kiinnostus voi lopahtaa ja miten toimia tulevaisuudessa. Mieheltä ei esim.saisi tivata asioita. Mutta on rasittavaa seurustella ailahtelevaisen ja epävarman miehen kanssa. Eikä mies siitä saisi heti luovuttaa, jos joku asia ei heti loksahda. Ei mikään ole täydellistä. Jos mies haluaa jonkun, hän kyllä yleensä jahtaa sitä.

Vierailija

Itse olen mies ja olen itsekin toiminut vähän samalla tavalla kuin edellä aloittajan miesystävä. Aloitin seurustella ja olin muutaman päivän aika huumassa. Tapailtiin noin viikko ja kaikki tuntun vielä ihan hyvältä, mutta sitten vain yks päivä vain havahduin siihen etten ollut missään vaiheessa rakastunut. Ei tämäkään sen kummallisemmalta jutulta tunnu. Sain kyllä tuon jälkeen todella kovat haukkumiset tytöltä. Oli vissiin aika rakastunut mutta minä en niinkään. Nainen yritti vielä kaksi kertaa suostutella että jos palaittaisiin yhteen. Ensinmäisen kerran kuukauden jälkeen erosta yökerhossa (jossa tietenkin tuli juteltua koko ilta ja suudeltua) ja toinen vielä tästä kuukauden päästä tekstarilla.

Aloittajan mies on aloittanut suhteen kokeilumielessä. Olet ollut viehättävä mutta hän ei vain ole missään vaiheessa kokenut välillänne kipinää. Mies on varmaan toivonut että ajan kanssa voisi ehkä tuntea enemmän, mutta sitä tunnetta hänelle ei ole missään vaiheessa tullut.

Sitä en oikein ymmärrä miksi olet niin epätietoinen ja miksi sinulle ei riitä se tieto että hän ei tuntenut enempää/kipinää kanssasi. Sen pitäisi kertoa jo aika paljon. Hän varmaankin käyttäytyy luonnostaan romanttisesti (pitelee sinusta kiinni, suutelee ja kehuu sinua) jolloin hänen sanomiset voivat tuntua epäloogisilta. Itsekkin käyttäydyn monen tytön kanssa todella rakastuneen oloisesti, vaikka mukana ei olisi sen suurempia tunteita, jolloin voin antaa väärän kuvan tunteistani.

Voin samastua samaan tilanteeseen ja kyllä tuo tilanne näyttää olevan aika selvä. Hän välttää kohtaamistasi kanssasi jottei taas sortuisi antamaan vääriä signaaleja, sillä kuvauksen perusteella olet jota tapauksessa viehättä hänen silmissään. Jos olisit mennyt hänen luokseen ja puhunut kanssasi niin hän olisi aivan varmasti ollut otettu ja iloinen seurastasi. Voin melkein taata ,että hän olisi myös aivan varmasti alkanut käyttäytyä vähän samaan tapaan kuin alkuaikoina.

Jos tapailet häntä vastaisuudessa teet vain hallaa itsellesi. Mies kyllä nauttii joka hetkestä kanssasi, mutta sitoutumaan häntä et saa (sillä vahva tunnen väliltänne puuttuu). Jos olisit suhteessa hänen kanssaan niin mies jättäisi sinut heti jos rakastuisi johonkin muuhun naiseen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat