Uskalsin sanoa tunteeni julki lapsipuolelleni

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Uskalsin sanoa suoraan mieltä painanut asiani mieheni lapselle. Olen tähän asti pidätellyt ja koittanut kunnioittaa ensisijaisten kasvattajien työtä, mutta nyt 3 vuotta uusioperheellisenä rohkenin vihdoin sanoa ihan niin suoraan kuin puhuisin omille lapsilleni. Olen liian pitkään ollut "kiltti" ja kuitenkin aitous ja suoruus tekevät suhteesta lapseen luontevamman. Oloni on tosi kevyt ja uskon, että uusi vaihe suhteessamme teini-ikäisen tytärpuoleni kanssa on nyt alkanut. Konflikteja ei pidä välttää, vaikka riita ei olekaan kivaa. Sisälle padotut tunteet kun tuppaavat purkautumaan monta kertaa vahvempina sitten ihan väärässä paikassa. Kannustan uskaltamaan suoruutta ja aitoutta. Kukaan ei jaksa teeskennellä ja hymyjä ripustella :)

Kommentit (3)

Vierailija

Hienoa! Kuulostaa tosi hyvältä. Ihmistä ei voi päästä kunnolla lähelle, ellei hänen kanssaan voi jakaa myös negatiivisia tunteita. Uskon, että pidemmän päälle lapsikin arvostaa sitä, että häneen suhtaudutaan normaalisti eikä silkkihansikkain.

Parempi välillä vähän räiskähdellä kuin hautoa asioita ja katkeroitua...

Vierailija

uuseperhe-elämästä ei tule mitään, jos kaikki vain yrittävät hampaat irvessä olla tasapainoisia. Oman kokemukseni mukaan uusperheessä tulee aina ongelmia ja ainoa mahdollisuus on myöntää ne. Muuten eri osapuolet eivät pääse koskaan tutustumaan toisiinsa kunnolla.

Vierailija

Oikeassa olet. Ei voi olla törmäämättä ongelmiin kun kuitenkin kaksi kulttuuria kohtaavat ja niitä pitäisi yhteensovittaa tavalla tai toisella. Avoimuus ennenkaikkea ja se, että parisuhde on kunnossa - ollaan samalla puolella ja jaksetaan yhdessä ongelmia ratkoa. Loputtomia ne ristiriidat välillä tuntuu olevan mutta onnistumisten hetkillä muistaa kuinka arvokasta ja rikasta kuitenkin uusioperhe-elämä voi olla!!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat