Artikkelista: Sani: "Onneksi en tullut äidiksi vielä kolmikymppisenä"

Kommentit (10)

Vierailija

Ei jeesus mitä paskaa. Kuka tämmöistä kuraa lukee. "– Sättimisen sijasta parin pitäisi kannustaa toisiaan vanhemmuudessa. Kaikki tarvitsevat kauniita sanoja."

Todella viisasta, varsinainen ajatusten tonava...

Vierailija

Kirjoita tähän komMun mielestä juttu oli vähän naivi. Eikai kukaan ole valmis äidiksi ennenkuin tulee raskaaksi, oli ikä sitten mikä tahansa. Ensin puhutaan siitä että on paljon enemmän annettavaa vauvalle kun on enemmän kokemusta (=ikää), mutta sitten selitetään kuinka elämä on ollut niin helppoa ja puhutaan jo miten aijotaan kasvattaa vaikka vauva on vasta 7kk, ei edes puhu tai kävele vielä! Kyllä ne todelliset haasteet sieltä vielä tulevat. Ihmettelen vain että eikö sillä 39v elämänkokemuksella tuollaisen luulisi tietävän..menttisi

Vierailija

No, minulle särähti hieman korvaan tuo pullorumban voivottelu.. Miksi hän ei imetä, jos pullorumba tuntuu raskaalle?? Ja jos ei onnistunut, niin, yleensä lähes kaikki pystyvät imettämään, jos vain alussa malttavat pitää vauvaa rinnalla lähes koko ajan.

Vierailija

?"Onneksi minusta ei tullut äitiä kolmekymppisenä, sillä silloin en olisi ollut vielä valmis. Uskon että kun olen jo vähän elämää nähnyt, pystyn kasvattamaan ja neuvomaan lasta paljon paremmin." Hei kauniisti sanottu Sani aikakoneesta!

Vierailija

Kuraa?!? Minusta Sanilla oli Ihan normaaleja ajatuksia. Julkisuudessa elävät ihmiset elävät ihan tavallista elämää parisuhdekiemuroineen niinkuin me Maija ja Matti Meikäläisetkin.

Vierailija

Lapsi on lahja, se pitää aina muistaa. Ja kunkin ihmisen elämänkaari määrää lapsen saamisen ajankohdan. Lapselle on jokainen äiti riittävän hyvä omana itsenään. Ei siinä tarvita muiden arvosteluja tai negatiivisia tulevaisuuden visioita.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat