Artikkelista: omatunto lautasella

Vierailija

Maatilan tyttönä ja erityisesti broiler- emo tilalla kasvaneena, haluaisin ilmaista suurta pettymystä "viikon olennaisten" jutusta (MN10). Jutussa Helsinkiläis nainen kertoo, että tietää broilerien kärsivän häkeissään ja muutaman hetken päästä valittelee, että eläinten oloihin perehtyminen vie aikaa ja aktiivisuutta.
Tämä vaikuttaa nyt siltä,että kaikki broiskut ja muutkin eläimet kärsii ,vaikka hän itse ei ilmeisesti ole ottanut selvää, miten eläimiä kohdellaan täällä Suomessa. kun näkee yhden videon, josta ei välttämättä tiedä edes, onko se suomessa kuvattu, ei voi sanoa kaikkien eläinten kärsivän!
KUten jo sanoin, olen maatilalta kotoisin ja meidän eläimet on erittäin hyvin hoidettuja ja lattia hallissa kasvaneita. Yleisestikkin broiler tilat on erittäin hyvin hoidettuja ja pääasiassa häkeissä pidetään vain munitettavia kanoja. Broiler ja kana on sitten eri rotua, tämä niille, jotka ette tiedä, että ne on eri asia!
Luomu on jees, kannatan sitä itsekkin, mutta "tehotuotantoa" emme voi välttää nykypäivänä, jos sitä siksi voi edes kutsua. JOstain sen on tilan pitäjänkin euronsa saatava, hyvä ,että suomalaista lihaa on kuitenkin tarjolla!!
Toivon siis että ette lopeta suomalaisen lihan syöntiä, eläimiä kohdellaan todella hyvin!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat