Kommentit (3)

Sisäilmatutkija

Kyllä se sisäilmatutkimus on aika heppoinen verrattuna kuntokartoitukseen. Sisäilmatutkimus on osa kuntokartoitusta. Kuntokartoituksessa avataan rakenteita ja tarvittaessa otetaan näytteitä. Ja homekoiraan en lähtisi luottamaan ihan noin vain.

Amanda

Olen myös ostanut homeasunnon ja kaupan purku on menossa. Rankkaa, sitkeyttä ja älykkyttä vaativaa hommaa, jossa on totaalisen yksin.

Omalla kohdallani keskeisiä väärin toimineita tahoja olivat kiinteistövälittäjä ja taloyhtiön isännöistijä ja hallitus. On käsittämätöntä, kuinka vähän loppupeleissä painaa kiinteisövälittäjää koskeva lainsäädäntö. Onko kyseessä laki, jota ei ole tarkoitetukaan noudatettavksi, kauniista puheista huolimatta? Käytännössä ostaja ei saa luottaa yhtään kiinteistönvälittäjän kertomaan eikä hänen toimittamiinsa asiakirjoihin.  

Espoolaimen äiti

Itkin, kun luin haastattelun. Tuntui uskomattomalta, että joku puhui samoilla sanoilla asioista jotka olemme käyneet läpi. Juuri tuo miten tyhjänpäälle ihminen jää, kun kaikki menee eikä apua tai ymmärrystä saa mistään. Myös minä tunsin olevani koditon pakolainen pienen vastasyntyneen vauvan ja taaperon kanssa Espoossa hyvinvoinnin keskellä. Ei rahaa, ei kotia, ei omaisuutta, ei mitään.
Ihmisten asenne oli suorastaan vihamielistä ja syyttävää "mitäs ostitte, oma moka. Jokainen huolehtii omistaan."
Kun itkin, että lapsilla ei ole lämpimiä vaatteita tai ruokaan ei riitä rahat niin sukulaiset sanoivat, että "pyydä apua sieltä facebookista".

Me selvisimme perheenä, mutta jäljelle jäi suru ihmisten kylmyydestä. Miten yksin jäimme selviytymään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat