Kommentit (13)

Nenänkaivuu-urakoitsija

Koutaniemi jatkaa sosiaaliporno linjaansa ja kurjuus trippailua. Pääasia että nimi mainitaan ja tekijän tuskaa korostetaan. Todella ala-arvoista touhua ja uranedistämistä muiden tuskalla. Jos mentäisiin näissä asia edellä ja kuvaaja taustalla niin ymmärtäs mutta kun pitää korostaa kuvaajaa ja suunnittelijaa niin kyllä yrjö lentää. Toivottavasti irtoo linnanjuhlat ja muita kokkareita, että pääsee kertomaan lisää kuinka kurjaa oli kuvata. Ruma sana tähän.

Vierailija

"kyse on lastenoikeusjärjestö Plan Internationalin kampanjasta, jolla kerätään varoja liian varhaisten lapsiavioliittojen ja sekä raskauksien ehkäisyyn sekä tyttöjen koulunkäynnin tukemiseen."

Justiceforchildren

Juuri luin artikkelin että kiinassa pidettiin Victorias secret tyylinen alusvaatenäytös jossa esiintyi 5 vuotiaat lapset, ja siinä artikkelissa kerrotaan että media yrittää saada ihmiset hyväksymään pedofiilejä...Ja tässä suunnitellaan vaatteita raskaille tyttölapsille... Hyvin surullista:( En tahdo avaa enää internettiä kun tulee niin paha mieli

Vierailija

Nyt taas rätit myy myötätunnosta paremmin ja kuvat päsee lehtiin ja nimi näkyvissä. Paitsi kuka muistaa enää ylihuomenna kuvatun tytön nimeä?

Prophoto

Tää on kyl niin yliarvostettu kuvaaja, mut oikeita tyyppejä tuntemalla pääsee yllättävän pitkälle ilman varsinaista lahjakkuutta 😉

Vierailija

Ainakaan näistä kuvista ei käy ilmi että kyseessä on lapsi. Fridah on kuvattu suorastaan naisellisen houkuttelevaksi eivätkä vaatteetkaan ole mitään lasten vaatteita vaan varsin naisellisia vaikka siihen jutussa väitetään pyrityn.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Asia mika jai vaivaamaan, on miten tama kampanja auttaa Fridah'a.  Tytto-raukka ei saanut pitaa edes noita vaatteita!

mistä tiedät ettei saanut pitää vaatteita?

Vierailija

Oikein, että näitä asioita tuodaan suuren yleisön tietouteen. Muuten asiat eivät voi muuttua. Yllättävää, että joku voi nähdä tämän negatiivisena asiana.

Ihan kiva elämä

Minulle ei ollut yllättävää, että suomalaiset ovat negatiivisiä - ja osasta kommenteista huokuu jopa surkea kateus kuvajaa kohtaan. Ja unohdettin tärkeä kuvausaihe, joka on oikeasti aiheellinen tuoda kuvilla julkiseksi! Ei ole normaalia missään maassa, että teinitytöt ovat vatsat pystyssä ja kohta synnyttämässä!

Joku siellä nenässä tuntuu hie...

Täällä näemmä Koutaniemen koulukiusaajat jatkavat hienoa työtään! Osaisitte edes hävetä, mutta ettepä taida osata (edes sitä). Menkäähän peilin eteen miettimään, miten itse olette jakaneet tietoisuutta lapsiraskauksista tai naisten ympärileikkauksista!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat